Τελευταία Νέα

28/11/10

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 0-2

         

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη στην Κέρκυρα με 2-0. Στην μονομαχία Κωνσταντόπουλου και Σισέ, ο Γάλλος βγήκε νικητής με δύο γκολ (79', 93') και στο ντεμπούτου του Φερέιρα.

Κερδισμένη η Ηλιούπολη


Σε τροχιά πλεί οφ μπήκε η Ηλιούπολη μετά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε με 1-0 του Θρασύβουλου και ανέβηκε στην έκτη θέση με 15 βαθμούς. Ανοδική πορεία και ο Λεβαδειακός που νίκησε στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα (1-0). Σπουδαίο "διπλό" του Εθνικού Αστέρα στην Κομοτηνή (2-1)

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

         Αετός ήταν… το Περιστέρι! (video)

Ο ψυχωμένος Ατρόμητος πέτυχε σημαντική νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ενώ έχασε και πέναλτι.

Πανσερραϊκός- Άρης 1-0

         Kέρδισε… το Σάββατο!

Το γκολ του Σουμπίνιο το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αρκετό για τον Πανσερραϊκό να πάρει το "τρίποντο" κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα 1-1

            


Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά νεύρα, δύο αποβολές και κάμποσες κίτρινες, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους "Αργονάυτες" να ισοφαρίζουν στο 94'!

Πανιώνιος- Ηρακλής 1-0

       


Ένας Κούκετς έφερε την άνοιξη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος με γκολ του Κροάτη επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη: 1-2

     Ξάνθη

Η ομάδα της Ξάνθης πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του Αστέρα της Τρίπολης με 2-1, σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.

PREMIER LEAGUE


Η Άρσεναλ κατάφερε να σπάσει το αήττητο της Άστον Βίλα στο "Βίλα Παρκ", επικρατώντας 4-2, αλλά στην κορυφή έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία "διέλυσε" με 7-1 την Μπλάκμπερν, με τον Μπερμπάτοφ να πετυχαίνει 5 γκολ.

Ήττες για Σεβίλλη & Ατλέτικο


Η Βιγιαρεάλ νίκησε με 3-0 την Σαραγόσα μέσα στο "Ρομαρέδα" και έκοψε τα χαμόγελα των γηπεδούχων μετά την έλευση του Χαβιέρ Αγκίρε. Εντός έδρας ήττες για Σεβίλλη και Ατλέτικο.

NBA NEWS


Μία ημέρα μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί του Σαν Αντόνιο, οι Μάβερικς υπέταξαν και την παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς, επικρατώντας με 106-95 των Μαϊάμι Χιτ (videos)!

ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας: 70-59


Μπαίνοντας πολύ δυναμικά στο ματς και με τον Μάρσαλ να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 70-59 του Ικάρου Καλλιθέας στο PAOK Sports Arena για την έκτη αγωνιστική της Α1.

Κολοσσός - Άρης 89-70


Εκπληκτική εμφάνιση που δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον έκανε ο Κολοσσός ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα του Άρη με σκορ 89-70, υποχρεώνοντάς τον στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα
Ο Κολοσσός έκανε ό, τι ήθελε στο παρκέ και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άρη

27/11/10

AEK-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

            


Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου κυριάρχησε στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός που πατούσε λίγο καλύτερα στο γήπεδο, έχασε ευκαιρία με τον Μιραλάς, πέναλτι με τον Ντουντού (τρίτο για φέτος) και ο Μπλάνκο στο 90' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής.

Εργοτέλης - ΑΕΛ: 2-1

       Ρομάνο

Ο Εργοτέλης πήρε μία νίκη-ανάσα επί της ΑΕΛ με 2-1 και σκαρφάλωσε μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Τραγική οι βυσσινί που έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

NBA NEWS


Με κορυφαίο τον Ντιρκ Νοβίτσκι (26 πόντους με 12/14 σουτ), οι Μάβερικς νίκησαν εκτός έδρας με 103-94 τους Σπερς, υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη ήττα μετά από 12 συνεχόμενες νίκες! Ήττα και για τους πρωταθλητές Λέικερς με 102-96 στην έδρα των Τζαζ (videos).

Στο "AT&T Center" του Τέξας, το Ντάλας είχε σε εκπληκτική βραδιά τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποιός μπορεί να μην εκτέλεσε ούτε μία βολή στα 39' και 52'' που αγωνίστηκε, ωστόσο με 26 πόντους, 8 ριμπάουντς και 5 ασίστς, ήταν ο καταλύτης στην νίκη των Μάβερικς με 104-93 επί των Σαν Αντόνιο Σπερς.

26/11/10

NBA NEWS


Μπορεί οι Κλίπερς να παραμένουν η ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ, ωστόσο έφτασαν στη δεύτερη σερί τους νίκη με θύμα αυτή τη φορά τους Κίνγκς. Οι Χοκς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στους Γουίζαρντς επικρατώντας εύκολα στην Ατλάντα.
Τα αποτελέσματα στους αγώνες του ΝΒΑ που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής:

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: 10-9

       

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο στο συγκλονιστικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Ένταση στο τέλος του αγώνα.

Ρεάλ - Ολυμπιακός 82-68

        

Σκιά του εαυτού του ο Ολυμπιακός έχασε με 82-68 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τουλάχιστον κράτησε την ύστατη ώρα τη διαφορά του α' αγώνα (82-66).

Παναθηναϊκός-Βαλένθια: 69-73

       Τσαρτσαρής

Τραγική εμφάνιση και ήττα από τη Βαλένθια με 69-73 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο 500ο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Οι "πράσινοι" έπεσαν στην παγίδα της ομάδας του Πέσιτς που έφυγε με το ροζ φύλλο από το ΟΑΚΑ και πλεόν τα πράγματα στον Όμιλο περιπλέκονται όσον αφορά στην κατάληψη της πρώτης θέσης

Οι παγκόσμιοι αστέρες συναντούν τον Θρύλο

         

Στις 15 Δεκεμβρίου οι κορυφαίοι παίκτες του πλανήτη θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την ομάδα επιλέκτων του Ολυμπιακού στον 8ο ετήσιο αγώνα κατά της φτώχειας.

24/11/10

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3

          

Aποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε 3-0 από την Μπαρτσελόνα,.ωστόέδειξε. Πέδρο 27', 69' και Μέσι 62' οι σκόρερ των "μπλαουκράνα".

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-2

             

Το τέταρτο φετινό γκολ του Μάρκο Πάντελιτς ήταν η αρχή και το πανέμορφο τέρμα του Φουστέρ η σφραγίδα της νίκης των Πειραιωτών στην Κρήτη (2-0). Στο +3 πλέον οι "ερυθρόλευκοι" από τον Παναθηναϊκό.(video)

21/11/10

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0

       

Με τον "συνήθη ύποπτο" Κέβιν Μιραλάς να εκτελεί δύο φορές με το δεξί πόδι και τον Ρόμενταλ να βάζει το "κερασάκι στην τούρτα" στο 87', ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής με 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο "Γ.Καραϊσκάκης" (videos).

Καβάλα - ΑΕΚ: 2-1

      Καβάλα

Η ομάδα της Καβάλας πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ του... βιαστικού Μανόλο Χιμένεθ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Ένωση μετά τον τραυματισμό του Παντελή Καφέ.(video)

ΑΕΛ-Πανιώνιος 0-1

          

Σε ένα ματς όπου η Λάρισα είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Πανιώνιος το γκολ με τον Σάμαρη στο 42', οι "βυσσινί" αποχαιρέτησαν το ιστορικό "Αλκαζάρ" με τρόπο τον οποίο σίγουρα δεν είχαν στα... σχέδια των εορτασμών για το αντίο της ιστορικής τους έδρας.

Άρης - Κέρκυρα 2-0

   Τσέζαρεκ

Ο Άρης μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες, αφού κέρδισε με 2-0 την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Μέτριο το παιχνίδι, όμως οι κίτρινοι ήταν αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς.

Ατρόμητος - Εργοτέλης 1-1

       

Ατρόμητος και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Περιστέρι, σε ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, στη "μάχη" που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

NBA NEWS


Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Καβς 116-92 πετυχαίνοντας την 10η συνεχόμενη νίκη.
Οι Μέμφις Γκριζλς νίκησαν τους Χιτ στην παράταση παρά τους 29πόντους του ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ νίκη στον πόντο πέτυχαν οι Οκλαχόμα Θάντερ επί των Μπακς με 82-81. Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Ισοπαλία στην Δράμα


Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Δόξα Δράμας και Πανθρακικός στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Ίκαρος Καλλιθέας-Πανελλήνιος: 68-61


Μεγάλη νίκη με 68-61 επί του Πανελληνίου πήρε ο Ίκαρος Καλλιθέας στη Γλυφάδα. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη με τους Καλαμπόκη και Τόμπσον σε μεγάλη μέρα, κατάφεραν να υποτάξουν τους "Ολυμπιονίκες" που πραγματοποίησαν ακόμα μία άσχημη εμφάνιση.

ΑΕΚ-Ηλυσιακός 97-74


Με τον Άντονι Γκράντι να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και τους Μακ-Ντικούδη να συνθέτουν ένα σπουδαίο δίδυμο κάτω από τα καλάθια η ΑΕΚ συνέτριψε στο άδειο από κόσμο Ελληνικό τον Ηλυσιακό (97-74), που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στον αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της να την αμφισβητήσει.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 74-63


Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανιώνιος ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 74-63 του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας τους κάνοντας το 74-63.

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-2

        

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με τον πιο επεισοδιακό τρόπο! Με τον Γκμοχ στον πάγκο, τον Φερέιρα στην εξέδρα και τον Ηρακλή μπροστά με 0-2 στο 21', οι "πράσινοι" έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 4-2.

Skoda Ξάνθη- Πανσερραϊκός 2-0

     

Με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο των Πηγαδίων επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι αγώνες.

Ολυμπιακός - Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

       

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32' με τον Ορόθκο, αλλά ο Μαρτίν επανέφερε την ομάδα του από την... κόλαση στον παράδεισο στο 53', λίγο μετά την αποβολή του Γιακούποβιτς.

20/11/10

F1: "Απάντησε" στον Φέτελ ο Μάσα!


Ο Φελίπε Μάσα ήταν ο πιλότος που πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο στις απογευματινές δοκιμές της Pirelli στο Άμπου Ντάμπι. Δεύτερος ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στην τρίτη θέση ο δοκιμαστής της McLaren, Γκάρι Πάφετ.

NBA NEWS


Σύμφωνα με πηγές του Assist GR στα κεντρικά γραφεία του ΝΒΑ στο Μανχάταν, ο Πέτζα, μετά από πέντε σεζόν στη Νέα Ορλεάνη και μία ντουζίνα χρόνια στις ΗΠΑ, δεν θ’ αλλάξει απλώς ομάδα αλλά και χώρα μιας και θ’ αγωνίζεται στον Καναδά.

Την Κυριακή οι "αιώνιοι"


Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν την Κυριακή μετά τις υποχρεώσεις τους για την Ευρωλίγκα και το Σάββατο τα βλέμματα στρέφονται στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Άρης φιλοξενεί το Περιστέρι στο ριπίτ του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας.

Βέβαια και το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ενώ σημαντική μάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Κολοσσό. Ας πάρουμε όμως ένα ένα τα παιχνίδια από την αρχή...

18/11/10

Ρόμα-Ολυμπιακός: 71-86

        


Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση και με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να δοκιμάζει αρκετά νέα σχήματα, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Ρώμη, όπου επικράτησε της Βίρτους με 86-71 για την τελευταία αγωνιστική του Α' γύρου της Ευρωλίγκας και πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο σε εκτός έδρας αγώνα.

Oλυμπιακός VS Φίλων Ζιντάν και Φίλων Ρονάλντο




Oλυμπιακός VS Φίλων Ζιντάν και Φίλων Ρονάλντο στις 15 Δεκεμβρίου στο "Γ.Καραϊσκάκης" σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

17/11/10

Στην πόρτα της εξόδου ο Χαριστέας !!

     

Στα χνάρια του Άγγελου Μπασινά θεωρείται αρκετά πιθανό να βαδίσει και ο Άγγελος Χαριστέας. Σκέψεις στην Άρλ για να λυθεί το συμβόλαιο του 31χρονου επιθετικού.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο Άιβερσον


Η σέρβικη ομάδα επικράτησε μέσα στην Τουρκία με σκορ 94-91 για την πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup και ουσιαστικά φρόντισε να χαλάσει τη γιορτή που ετοίμαζε η Μπεσίκτας για το ντεμπούτο του "answer".

Εστουντιάντες-ΠΑΟΚ: 88-77


Ο "Δικέφαλος" βασιζόμενος στον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ξεκίνησε καλά, αλλά η ισπανική ομάδα αποδείχθηκε τελικά ότι είχε σαφώς περισσότερες λύσεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση.

Άρης-Άζοβμας: 88-75


Ο Σαρόν Ντρούκερ είδε την ομάδα του να αποδίδει όπως επιθυμούσε στα πρώτα λεπτά έχοντας για «κλειδί» τον Μπράιαντ Ντάνστον να κατάφερε να ανοίξει την διαφορά βάζοντας τις πρώτες βάσεις. Αυτές που φρόντισε να ισχυροποιήσει στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φάνης Κουμπούρας όταν οι Ουκρανοί στο ξεκίνημά του ισοφάρισαν πριν δώσει την σκυτάλη στον Πι Τζέι Τάκερ στον δρόμο για την πρώτη νίκη.

Καντού - Πανελλήνιος 72-57


Ό, τι έχτιζε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το χάλασε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πανελλήνιος που τελικά υπέστη την ήττα και μάλιστα αρκετά βαριά από την Καντού.
Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου αντιστάθηκαν σθεναρά για τρία δεκάλεπτα όμως στο τέταρτο υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Καντού η οποία "καθάρισε" το ματς με συνοπτικές διαδικασίες στο τέλος. Το επιμέρους 14-2 που έτρεξαν οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της δ' περιόδου έδωσε τη χαριστική βολή στον Πανελλήνιο ο οποίος δεν μπορούσε πλέον να ακολουθήσει.

Πολύ καλό ματς πραγματοποίησε ο Σάμο Ούντριχ που κράτησε όρθια την ομάδα του στην γ' περίοδο δίνοντάς της σημαντικές ανάσες. Πάντως, οι 15 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί, καθώς ήταν απελπιστικά μόνος. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τζόναθαν Ταμπού 17 πόντους και Νικολά Ματσαρίνο με 12.

Ο Πανελλήνιος έδειξε ότι και φέτος θα επιχειρεί μεγάλο ποσοστό των επιθέσεων του από το τρίποντο, ωστόσο απόψε ήταν απελπιστικά άστοχος, έχοντας μόλις τρία εύστοχα σε 15 προσπάθειες.

Ο αγώνας:

Η Καντού μπήκε πιο αποφασισμένη στο παρκέ και εκμεταλλευόμενη τη δύναμη της έδρας της πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μαζί το προβάδισμα με 18-14. Ο Κράμπενχοφτ έκανε κάποια λάθη σε εκείνο το σημείο ενώ οι 3/12 βολές των "Ολυμπιονικών" δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν. Με τρίποντο του Ούντριχ ο Πανελλήνιος μείωσε σε 15-9 και πλησίασε στο καλάθι με τον Κράμπενχοφτ (15-13).

Τελικά, οι Ιταλοί με 3/3 βολές ολοκλήρωσαν το α' δεκάλεπτο προηγούμενοι με σκορ 18-14, κρατώντας ένα προβάδισμα έστω και μικρό. Στη συνέχεια, η Καντού ξεφύγε 21-16 στο 12', όμως ο Πανελλήνιος αντέδρασε άμεσα.

Οι "Ολυμπιονίκες" απάντησαν με ένα σερί 6-0 και προηγήθηκαν 21-22, παίρνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε ντέρμπι και άπαντες και οι δύο ομάδες εναλάσσονταν στο σκορ (26-29, 31-29), ενώ είχαμε και συνεχείς ισοπαλίες (24-24, 31-31).

Τελικά, η Καντού φεύγει για τα αποδυτήρια με ισχνό προβάδισμα ενός πόντου (34-33), με τον Πανελλήνιο να έχει κακά ποσοστά σε τρίποντα (28%) και βολές (35%) . Από 8 πόντους οι Ούντριχ και Κράμπενχοφτ.

Άντεξε μέχρι το 30'

Στην επανάληψη, ο Σάμο Ούντριχ κράτησε τον Πανελλήνιο όρθιο πετυχαίνοντας εννιά διαδοχικούς πόντους (37-40). Στο 26' με τρίποντο του Ντέρικ Μπάιαρς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο +6 (39-45), όμως η Καντού μείωσε αμέσως (43-45).

Τέσσερις συνεχόμενοι πόντοι από τον Μάικ Γκριν που ισοφάρισε σε 47-47 και έγραψε το 52-48 που ήταν και το σκορ στο 30ο λεπτό, με τους "Ολυμπιονίκες" να κάνουν μία αξιοσημείωτη προσπάθεια και να μένουν στο ματς.

Με το ξεκίνημα της δ' περιόδου, μία τρίποντη βόμβα από τον Τζόναθαν Ταμπού έφερε το ματς στο +7 (55-48) δίνοντας στην Καντού σαφές προβάδισμα για να καθαρίσει το ματς. Με ένα επιμέρους 14-2 οι Ιταλοί μέχρι το 25' ουσιαστικά "καθάρισαν" το ματς καθώς ο Πανελλήνιος δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει.

Έτσι, λοιπόν, η διαφορά άγγιξε τους 16 πόντους (66-50) σε πρώτη φάση, ενώ λίγο πριν το τέλος του αγώνα εκτοξεύτηκε και στους 18 (72-54). Το μόνο που κατάφερε ο Πανελλήνιος ήταν να μειώσει με καλάθι και φάουλ του Όστοϊτς για το τελικό 72-57.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 34-33, 52-48, 72-57

Καντού (Τρινκέρι): Μικόβ 6, Όρτνερ 4, Μαρκοϊσβίλι 8, Μαρκονάτο 2, Ματσαρίνο 12(4), Μιάν 8(2), Ουρμπούτις 3(1), Ντίβιακ 3, Ταμπού 17(3), Γκριν 9.

Πανελλήνιος (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος 2, Παπαμακάριος, Καλαϊτζής, Μπάιαρς 6(1), Κράμπενχοφτ 6, Σκλάβος 6, Μπράουν 8, Όστοϊτς 7, Κομποδιέτας, Μπέιλι 7(1), Ούντριχ 15(1).

16/11/10

Πωλείται ο Πανιώνιος

Την οριστική απόφασή του να μεταβιβάσει την ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. 

Μετά τη λήξη της κρίσιμης Γ.Σ., ο ιδιοκτήτης της ομάδας αποκάλυψε πως το Δ.Σ. που εξελέγη «είναι τυπικό» και αναλαμβάνει να προχωρήσει τις διαδικασίες της πώλησης. 


Παρόλο που δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, δε, θεωρείται βέβαιο πως εκείνη θα γίνει στο γκρουπ επιχειρηματιών που συνδέονται με τον Μάκη Ψωμιάδη.

15/11/10

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2


           

Ηρακλής- Άρης 1-0

             

Στις νίκες μετά από πέντε αγώνες επέστρεψε ο Ηρακλής. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζιουνίδη με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σολτάνι πήρε το "τρίποντο" στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 1-0 του Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Γκμox ο 73ος ! Τέλος ο Νιόπλιας !

           Γκμοχ Νιόπλιας

Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και τη θέση του ανέλαβε προσωρινά ο Γιάτσεκ Γκμοχ, μετά από 25 χρόνια. Αυτή είναι η 73η αλλαγή προπονητή στην ιστορία του "τριφυλλιού" από την δημιουργία του συλλόγου.


Πάει και ο Νιόπλιας... Ο Κοζανίτης τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους πράσινους, όμως η θέση του προπονητή δεν έμεινε ορφανή ούτε για λίγα λεπτά, καθώς ο Γιάτσεκ Γκμοχ θα τον αντικαταστήσει προσωρινά μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.


Ο Πολωνός τεχνικός, που είχε κρεμάσει τα... γαλόνια του το 2003, είναι η 73η αλλαγή στο τιμόνι των πράσινων από την ημέρα το 1908 !!