Τελευταία Νέα

31/7/11

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1(Φιλικό).


Ο Άρης επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατά την παρουσία της στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός:Οι πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τζέιμς Ουάιτ!

                               

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε τον "Μπάτμαν" Αντώνη Φώτση, ωστόσο οι... πτήσεις δεν είναι απίθανο να συνεχιστούν στο ΟΑΚΑ! Οι πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τζέιμς Ουάιτ, το ψευδώνυμο του οποίου τα λέει όλα... Ο "Flight 75" δεν σκοράρει απλά (21 πόντους μέσο όρο πέρυσι με την Σασάρι), αλλά μοιράζει και θέαμα, καθώς αυτός και η βαρύτητα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις!

To Assist.gr σας τον παρουσιάζει τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους!

                         

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, που μπορεί να μην έχει τη λάμψη του Κλέιζα ή του Ματσιγιάουσκας, των δύο τελευταίων Λιθουανών που ήρθαν στο Λιμάνι, αλλά φιλοδοξεί να στεριώσει πολύ περισσότερο στους «ερυθρόλευκους». 

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Κουίνσι κόντρα στην Οντένσε!



Ο Κουίνσι δεν κατάφερε να πάρει μέρος ούτε στη σημερινή (31/7) προπόνηση του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης (2/8) με την Οντένσε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κρίνεται πλέον εξαιρετικά αμφίβολη.Μπήκε ο Πετρόπουλος.

Χέρενφεν - Ολυμπιακός 5-4 (Φιλικό).


Ο Ολυμπιακός έδειξε γι' άλλη μια φορά τα δύο του πρόσωπα, σ' ένα τρελό παιχνίδι κόντρα στην Χέρενφεν όπου μπήκαν 9 γκολ(!), ο Ολυμπιακός ήταν κατά διαστήματα εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έφτασε να προηγείται με σκορ 2-4, αλλά στην επανάληψη ήταν ασόβαρος στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 5-4.

Έκλεισε το AEL FC ARENA!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της,  έβαλε λουκέτο στο γήπεδο-διαμάντι που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα, το AEL FC ARENA, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας!

Το Europa League στο Conn-X Τv!




Bόμβα στο αθλητικό τηλεοπτικό σκηνικό, καθώς το Assist.gr/gazzetta.gr έχει την αποκλειστική πληροφορία ότι ο ANT1 έδωσε το πακέτο των μεταδόσεων του Europa League στο Conn-X Tv!

Επέστρεψαν τα χρυσά κορίτσια!


Θριαμβεύτριες επέστρεψαν από την Κίνα οι ελληνίδες πολίστριες, οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σανγκάη. Ανθρωποι της Πολιτείας, συγγενείς και φίλοι των κοριτσιών, αλλά και κάποιοι απλοί φίλαθλοι, συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχθούν τον Γιώργο Μορφέση και τις... γοργόνες του, που έγραψαν ιστορία!

Στις πέντε χειρότερες μεταγραφές της Λίβερπουλ ο Τζιμπρίλ Σισέ!


Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι μέσα στις πέντε χειρότερες μεταγραφές της Λίβερπουλ την εποχή του Ζεράρντ Ουγιέ στον πάγκο και η ένατη πιο ακριβή στην ιστορία της αγγλική ομάδας.

Ολυμπιακός - Ελεύθερος ο Μανώλης Μονιάκης,σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός!


Ελεύθερος έμεινε ο Μανώλης Μονιάκης από τον Ολυμπιακό. Ο 22άχρονος αριστερός μπακ είχε αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους τον περασμένο Γενάρη και είχε δοθεί δανεικός στην Κέρκυρα, αλλά ειδοποιήθηκε από τους Πειραιώτες πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε τους Άγγελο Βραμέντζαλη και Γιώργο Λύρα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν από την Πέμπτη (28/7) στην ομάδα Νέων των Πειραιωτών.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Στάμου, ο τέταρτος!


Ο νεαρός αμυντικός μέσος που αγωνίζονταν στον Ηρακλή, ανακοινώθηκε την Παρασκευή (29/7) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Johan Cruijff Shield (Ολλανδικό Supercup) Τβέντε-Άγιαξ 2-1





Η Τβέντε νίκησε με 2-1 τον Άγιαξ στο "Άμστερνταμ Αρίνα" και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το ολλανδικό Supercup.

30/7/11

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας για προκριματικά για το Μουντιάλ 2014!


Σλοβακία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Λετονία και Λίχτενσταϊν θα είναι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στα προκριματικά για το Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία. Γαλλία μαζί με Ισπανία. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Μπρέντα-Ολυμπιακός 2-1 (Φιλικό).


Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα γκολ σε επτά ευκαιρίες. Στην επανάληψη, η Μπρέντα εκμεταλλεύτηκε την κούραση της πειραϊκής ομάδας και με δύο γκολ του Σχαλκ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1. Άνοιξε λογαριασμό ο Μιραλάς, με μία απίστευτη γκολάρα.Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στα τέσσερα φιλικά του.

Εθνική ομάδα ανδρών μπάσκετ - Χαμόγελα για Νικ Καλάθη!


Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα από τη Φλόριντα, καθώς ο Νικ Καλάθης, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, όχι απλά επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Ηλία Ζούρου, αφού δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Τα Play off της Football League (5η αγωνιστική).


Η πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκε, αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Λοκομοτίβ Σόφιας-Ατρόμητος 1-4 (Φιλικό).


Εντυπωσιακός ήταν ο Ατρόμητος στο δεύτερο του φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους, καθώς επικράτησε με 4-1 της Λοκομοτίβ Σόφιας. Δύο γκολ ο Αναστασάκος και από ένα οι Μπέλιτς και Επστάιν.

Πούλησε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος!



Σύμφωνα με βολιώτικη ιστοσελίδα, επιχειρηματίες της περιοχής της Μαγνησίας αγόρασαν την ερυθρόλευκη ΠΑΕ από τον Αχιλλέα Μπέο!

ΑΕΚ - Ραντ 1-1(Φιλικό).


Ισόπαλη, αυτή τη φορά με γκολ, έμεινε η ΑΕΚ με την Σέρβικη Ραντ στο τελικό 1-1. Σκόρερ για την Ένωση, ο Μπελέκ. Παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σχέδιο του Χιμένεθ οι παίκτες του.

Στην Super League άνευ αγώνα ο ΟΦΗ!



Την επιστροφή του στην Super League, μετά από δύο χρόνια, εξασφάλισε άνευ αγώνα ο ΟΦΗ, καθώς η Δόξα Δράμας αδυνατεί να κατέβει στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League!

Ηρακλής - Οριστική συμφωνία Ρέμου-Παντελή!


Ο Ανδρέας Παντελή είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής μετά από την απόφαση του Αντώνη Ρέμου.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Στην Αθήνα έφτασε ο Μαρτίνας ο Γκετσεβίτσιους!

                                             

Στην χώρα μας έφτασε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ύμνοι για Θρύλο και Σπανούλη από τον Λιθουανό.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Το Σάββατο (30/7) στην Αθήνα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους,ανακοίνωσε την μεταγραφή η Λιέτουβους Ρίτας!


Έρχεται στην Ελλάδα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό!Οριστικό τέλος στην συνεργασία μεταξύ Ολυμπιακού και Ματ Νίλσεν αναμένεται να μπει τα επόμενα 24ωρα, με τον Αυστραλό φόργουορντ να βρίσκεται κοντά στην Καχασόλ. Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από τον Ζόραν Έρτσεγκ.

29/7/11

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο πόλο γυναικών!! Ελλάδα-Κίνα 9-8


Η εθνική γυναικών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Στον τελικό της Σαγκάης νίκησε 9-8 την Κίνα.

Ολυμπιακός - Ο Κώστας Μήτρογλου συμφώνησε τον Ατρόμητο!


Ο Κώστας Μήτρογλου συμφώνησε τον Ατρόμητο και πλέον απομένουν τα τυπικά για την μετακίνηση του Έλληνα επιθετικού από τον Ολυμπιακό στους Περιστεριώτες, με τη μορφή του ετήσιου δανεισμού. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (1/8) οι υπογραφές.

Europa League: Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου


Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου:

28/7/11

Ντιφερντάνζ - Ολυμπιακός Βόλου. 0-3


Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στο Λουξεμβούργο της Ντιφερντάνζ με 0-3. Οι παίκτες του Χάβι Γκράθια ήταν ανώτεροι και ουσιαστικά προκρίθηκαν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα Play off της Football League (4η αγωνιστική).


Η τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκε, αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2


Με γκολ των Βιεϊρίνια και Πάμπλο Γκαρσία στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από το "Ούλεβαλ" επί της Βαλερένγκα και βρίσκεται ήδη στα πλέι οφ του Europa League.

Football League(Β’ Εθνική): Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις ΟΦΗ και Διαγόρα κατά της Δόξας Δράμας!

                                  

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, απέρριψε τις ενστάσεις του ΟΦΗ και του Διαγόρα. 

ΚΑΕ Ολυμπιακός:Ανακοίνωσε Ματ Χάουαρντ,έφτασε στην Αθήνα ο Κάιλ Χάινς!

                                 

Η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 22χρονου Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ, Ματ Χάουαρντ. "Παίζω περισσότερο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ήξερα τον Ολυμπιακό από τους Τσίλντρες και Νεστέροβιτς", δήλωσε μεταξύ άλλων ο απόφοιτος του Μπάτλερ.

Παναθηναϊκός:Οι δυο ομάδες τα βρήκαν(Βιτόρια-ΠΑΟ) και Ζεκά, o οποίος συμφώνησε και θα είναι η 4η μεταγραφή του ΠAO, πρόταση από ουκρανική ομάδα για τον Σιμάο έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός και είναι πολύ πιθανό να την αποδεχτεί!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Βιτόρια για την μεταγραφή του 23χρονου Ζέκα και ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα για της τελικές υπογραφές,ακόμη οι άνθρωποι του "τριφυλιού" έχουν στα χέρια τους επίσημη πρόταση από ομάδα της Ουκρανίας για την παραχώρηση του Σιμάο, με το ύψος της προσφοράς να φτάνει στα 1.000.000 ευρώ.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επισήμως «πράσινος» ο Πατ Καλάθης!


Ο Πατ Καλάθης είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του ομογενούς φόργουορντ.

Υποβιβάζονται Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!



Με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα υποβιβάζονται στην Football League. Ποινή εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής σε Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη.

Kατέθεσε ένσταση ο ΟΦΗ!


Ο ΟΦΗ κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα κόντρα στην Δόξα Δράμας. Οι Κρητικοί ισχυρίζονται ότι δύο παίκτες της Δόξας δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Ξάνθη - Ν.Σαλαμίνα 2-0 (Φιλικό).


Με σκόρερ τους Πόι και Αλτιπαρμακόφσκι (62’) η Ξάνθη επικράτησε με 2-0 της Ν. Σαλαμίνας σε φιλικό. Τι δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αστέρας Τρίπολης - Μικτής Ευρυτανίας 5-0 (Φιλικό)



Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 5-0 σε φιλική αναμέτρηση της Μικτής Ευρυτανίας με τον Ματούσιακ να πετυχαίνει τρία τέρματα. Αρσενίεβιτς και Τσουμάκας τα άλλα γκολ.

Παναιτωλικός -Και επίσημα οι Άγγελος Χαριστέας και Στέφανος Σιόντης!


Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την σπουδαία μεταγραφή του Άγγελου Χαριστέα με τον έμπειρο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.Ακόμη η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη για τον επόμενο χρόνο!

Εθνική ομάδα ανδρών πόδοσφαίρου - Επικεφαλής ομίλου θα είναι στην κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014!


Επικεφαλής ομίλου θα είναι η Εθνική ομάδα στην κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Ποιές ομάδες αποφεύγει η "γαλανόλευκη".

Trophée des champions (Γαλλικό Super cup): Μαρσέιγ-Λιλ 5-4


Η Μαρσέιγ κατέκτησε το γαλλικό Super cup νικώντας με 5-4 την Λιλ, αν και στο 85' έχανε με 1-3. Στα τελευταία 10 λεπτά 5 γκολ!

Τα αποτελέσματα των 1ων ματς του Γ' προκριματικού.



Η Μπενφίκα δεν έκανε την χάρη στον Παναθηναϊκό, καθώς νίκησε με 2-0 την Τράμπζονσπορ στο "Λουζ", έτσι είναι κοντά σε πρόκριση που στέλνει το "τριφύλλι" στους ανίσχυρους. Όλα τα αποτελέσματα.

27/7/11

Οντένσε-Παναθηναϊκός 1-1


Αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός "'άγγιξε" την νίκη αλλά την έχασε στο 88' μετά το 1-1 στο "TRE-FOR Park" της Οντένσε. Κορυφαίος και σκόρερ ο Λέτο.

ΠΑΟΚ - Τα βρήκαν Ζαγοράκης-επενδυτές και η συμφωνία φέρνει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ!


Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι Ζαγοράκης και Κατσαρής είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Σαχπατζίδη και ήρθαν σε συμφωνία με τους υποψήφιους επενδυτές της ΠΑΕ.

Σαμσουνσπόρ-Εργοτέλης 2-2(Φιλικό).


Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε ο Εργοτέλης με αντίπαλο την τουρκική Σαμσουνσπόρ στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία. 

ΑΕΚ - Καραμπούκσπορ 0-0 (Φιλικό).


Ίδιο πρόσωπο με αρκετή πίεση για την ΑΕΚ στο φιλικό με την Καραμπούκ που έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ. Πρώτη για τον Γκούντγιονσεν. Έχασε αρκετές ευκαιρίες ο δικέφαλος.

Skoda Ξάνθη - Aνακοίνωσε Ντάνι!


Την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, Ντάνι γνωστοποίησε η Skoda Ξάνθη.

ΑΡΗΣ - Επίσημα ανακοινώθηκαν οι Μανώλης Παπαστεριανός και Θανάσης Τοπούζη, τέλος ο Κώστας Μενδρινός!


Ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι και επίσημα παίκτης του Άρη. Ο νεαρός μέσος ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους» και τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».Στο δυναμικό της ομάδας θα ανήκει και ο Θανάσης Τοπούζης(ο δεύτερος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με την Κ20 του Άρη) και ότι ο Κώστας Μενδρινός αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ.

ΚΑΕ Ολυμπιακός - Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη!


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη. "Ήθελα πολύ να μείνω και χαίρομαι που πήγαν όλα καλά", δήλωσε ο Κρητικός σέντερ.

Πήρε το "ΟΚ" ο Ατρόμητος για τον Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό!


Μετά τον Πανιώνιο, ο Ατρόμητος Περιστερίου είναι η επόμενη ομάδα, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός έδωσε το "ΟΚ" στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.