Τελευταία Νέα

30/11/13

13η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1

Πραγματικός... Ατρόμητος
Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στην Κρήτη. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Τόρες, όμως ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Παπαδόπουλο. Με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος από το 42'.

13η Aγωνιστική Super League : Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 1-1

Άστοχη… έξοδος!
Ο Παναθηναϊκός πέταξε δυο βαθμούς στην Ριζούπολη καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τους πράσινους να φεύγουν από το γήπεδο στο δεύτερο μέρος. Ο Απόλλων πανηγύρισε τον πρώτο του πόντο με τον Σάντσες στον πάγκο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδύνεψε καθόλου.

13η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0


Με τον Ντε Μπλάσις να σκοράρει μόλις στα 49'', ο Αστέρας δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε άνετη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού, αποτέλεσμα που τον εδραιώνει στην πρώτη πεντάδα. Έχασαν και πέναλτι οι γηπεδούχοι.

8η Αγωνιστική Α1 : ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ 82-65

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στη Basket League ΟΠΑΠ (μετά την ήττα στα Τρίκαλα), με το 82-65 επί του ΚΑΟΔ και έτσι διατήρησε το αήττητο της έδρας της (έφτασε το σχετικό ρεκόρ στο 4-0).

8η Αγωνιστική Α1 : Ίκαρος Χαλκίδας - Πανιώνιος 73-80

Ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας του Ικάρου Χαλκίδας με. 80-73, έχοντας τους Μίλμπουρν, ΜακΚόλουμ σε πολύ καλή βραδιά.

8η Αγωνιστική Α1 : Απόλλων Πατρών-Πανελευσινιακός 70-69

Ο Απόλλων Πάτρας επέστρεψε στις νίκες (μετά τις δυο διαδοχικές ήττες, από τον Αρη και τον Ολυμπιακό), με το 70-69 επί του Πανελευσινιακού που πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά πλήρωσε τα λάθη στο φινάλε.

8η Αγωνιστική Α1 : Κολοσσός Ρόδου - Νέα Κηφισιά 62-59

Με το δεξί ξεκίνησε την παρουσία του στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου ο Δημήτρης Πρίφτης συνδυάζοντας το ντεμπούτο του με την εντός έδρας νίκη επί της Νέας Κηφισιάς με 62-59.

8η Αγωνιστική Α1 : Ολυμπιακός - Άρης 93-61

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΣΕΦ τον Άρη με 93-61 και έκανε το 8/8 στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Καλή εμφάνιση από τους Ντάνστον - Μπέγκιτς.

Ίκαρος Χαλκίδας : Aνακοίνωσε τους Άντε Μάσιτς και Ράιαν Ρίτσαρντς!

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοίνωσε την απόκτηση των Άντε Μάσιτς και Ράιαν Ρίτσαρντς, οι οποίοι έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες της ομάδας.

29/11/13

7η Aγωνιστική Euroleague Δ Όμιλος : Λαμποράλ Κούτσα-Παναθηναϊκός 79-77


Η Λαμποράλ νίκησε τον Παναθηναϊκό με 79-77 και πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου, σε ενα ματς που οι "πράσινοι" γύρισαν από το -21! Ο Διαμαντίδης αστόχησε στο τρίποντο στα 2'' πριν το τέλος.

Τα αποτελέσματα των 5ων ματς των ομίλων του Europa League!


Φρανκφούρτη, Γκενκ, Σεβίλλη, Λιόν, Μπέτις, Τράμπζονσπορ, Λάτσιο, Ανζί και Άλκμααρ προκρίθηκαν στους "32" του Europa League μετά την 5η αγωνιστική, με τον... χορό βέβαια να έχει ανοίξει νωρίτερα ο ΠΑΟΚ.

28/11/13

7η Aγωνιστική Euroleague Γ' Όμιλος : Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ 72-54


Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με στο ΣΕΦ, πέτυχε το 7/7 στην Euroleague και έκανε νέο ρεκόρ διαδοχικών νικών από το ξεκίνημα της σεζόν (17/17).

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Βασίλη Καββαδά!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά για τα επόμενα πέντε χρόνια, λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ!

5η Aγωνιστική Europa League 12oς όμιλος : Σαχτιόρ Καραγκάντι - ΠΑΟΚ 0-2

Mέγας ΠΑΟΚ και στους «32»! (vid)
Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τη Σαχτιόρ με όμορφα γκολ των Λούκας και Κίτσιου, προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Europa League και παραμένει αήττητος τρία χρόνια μακριά από την Τούμπα στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα των 5ων ματς των ομίλων Α,B,C και D του Champions League!


Τα αποτελέσματα των 5ων ματς των ομίλων Α,B,C και D του Champions League!

27/11/13

5η Aγωνιστικήτου Champions League 3ος όμιλος : Παρί Σεν-Ζερμέν - Ολυμπιακός 2-1

Ο Ολυμπιακός κρατούσε το εισιτήριο για τους "16" στα χέρια του, όμως ένα γκολ (της Μπενφίκα) στο Βέλγιο κι άλλο ένα (του Καβάνι) στο Παρίσι στα τελευταία λεπτά, μεταθέτει την υπόθεση πρόκριση τη τελευταία αγωνιστική. Άδικη ήττα (2-1) για τους Πειραιώτες που πάλεψαν στην έδρα της Παρί των εκατομμυρίων!

7η Aγωνιστική Eurocup Η' Όμιλος : ΠΑΟΚ - Άλμπα Φέχερβαρ 68-64

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εντός έδρας την Αλμπα Φέχερβαρ με σκορ 68-64 και πλέον μετά την ήττα της Χιμίκ από την Νίζνι είναι μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

7η Aγωνιστική Eurocup Η' Όμιλος : Πανιώνιος-Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης 76-69

Σε μία προσωπική μονομαχία που βρήκε νικητή τον Έρικ ΜακΚόλουμ (24π.) και ηττημένο τον ασταμάτητο Στίβεν Μπερτ, ο Πανιώνιος επικράτησε με 76-69 της Σπαρτάκ και πέτυχε την 4η φετινή του νίκη. Εκτός αποστολής ήταν ο Καββαδάς!

Τα αποτελέσματα των 5ων ματς των ομίλων Ε,F,G και H του Champions League!


Τα αποτελέσματα των 5ων ματς των ομίλων Ε,F,G και H του Champions League!

26/11/13

Κολοσσός Ρόδου : Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Πρίφτη!

Με κάθε επισημότητα, είναι πλέον ο νέος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, ο Δημήτρης Πρίφτης ο οποίος δήλωσε πως είναι τιμή και χαρά του να αναλάβει τους "θαλασσί".

25/11/13

12η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός - Πανιώνιος 2-0

Χτυπώντας στις αντεπιθέσεις και εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα του Πανιωνίου ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τους "κυανέρυθρους", που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτεροι, και επέστρεψε στις νίκες. Με παίκτη λιγότερο από το 73' έπαιζαν οι γηπεδούχοι.

7η Αγωνιστική Α1 : Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών 93-71

Ρεκόρ με την Γαλατά ο Ολυμπιακός (93-71)
Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πατρών με 93-71 και ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του (16/16 από την αρχή της σεζόν).

Κολοσσός Ρόδου : Tέλος ο Βασίλης Φραγκιάς!


Η ΚΑΕ Κολοσσός επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Βασίλη Φραγκιά και έτσι προετοίμασε το έδαφος για την επίσημη ανακοίνωση της σχέσης της με τον Δημήτρη Πρίφτη.

24/11/13

12η Aγωνιστική Super League : ΠΑΟΚ - Άρης 3-1

Νίκησε το κίτρινο… λεωφορείο
Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουντότζι κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι κερδίζοντας τελικά με 3-1.

12η Aγωνιστική Super League : Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Πρώτη στο… «εξοχικό»
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κρήτη με γκολ του Μπαράλες, σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Πίεσε ο Εργοτέλης στο τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

12η Aγωνιστική Super League : ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς 1-0

                                 Κούκλα, κούκλα!
Η Καλλονή επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Καζάκη στο 65' και πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη στη Super League.

12η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-1

SKODA με όλα τα… κομφόρ!
Η Skoda Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με 3-1 του Παναιτωλικού. Καλύτερη η ομάδα του Μάουρερ πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Σολτάνι, Μάνταλου και Σολάρι. Ο Θεοδωρίδης σκόραρε για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι ηττήθηκαν μετά από 8 αγώνες.

7η Αγωνιστική Α1 : Νέα Κηφισιά-Ίκαρος Κηφισιάς 75-66

Η Κηφισιά έκανε δυο τις νίκες της στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ, με το 75-66 επί του Ικάρου. Το 28-14 της πρώτης περιόδου ήταν ουσιαστικά αυτό που έκανε τη διαφορά, μαζί με τους Λιακόπουλο, Τσαλδάρη και Μπάρλο στο φινάλε.

7η Αγωνιστική Α1 : Πανελευσινιακός-Ρέθυμνο 72-87

Το Ρέθυμνο έδειξε τις διαθέσεις του από το τζάμπολ στην Ελευσίνα και έφθασε δίκαια στην νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό επικρατώντας του με 72-87.

7η Αγωνιστική Α1 : Άρης-Παναθηναϊκός 59-75

Ο Παναθηναϊκός τον… κουμαντάρει
Ο Παναθηναϊκός "καθάρισε" στο δ' δεκάλεπτο τον μαχητικό Άρη κρατώντας τον στους 7 πόντους, κι επικράτησε με 75-59, κάνοντας καλό παιχνίδι.

12η Aγωνιστική Super League : Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή την "χρυσή" αλλαγή του Γιάννη Αναστασίου τον Νίκο Καρέλη ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο 84' και στο 90' επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας πολύ καλά κατά διαστήματα. 

23/11/13

12η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός-Ολυμπιακός 1-4

Χωρίς να φορτσάρει ο Ολυμπιακός πέρασε από την Κομοτηνή επικρατώντας με 4-1 του Πανθρακικού συνεχίζοντας το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα. Μανωλάς, Κάμπελ, Σάμαρης και Σαβιόλα τα γκολ των Πειραιωτών. Ο Ιγκόρ ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους. Πρώτη εμφάνιση του Τόρες με τα "ερυθρόλευκα".

7η Αγωνιστική Α1 : Πανιώνιος - Ηλυσιακός 69-64

Το παν είναι το πάρει… απόφαση
Ο Πανιώνιος νίκησε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Ηλυσιακό με 69-64, ο οποίος πάλεψε μέχρι το τέλος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον ΜακΚόλουμ.

7η Αγωνιστική Α1 : Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 87-76

Όχι απλά καλά. Τρίκαλα!
Τα Τρίκαλα έβαλαν... φρένο στην εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα νικώντας τον μέσα στην έδρα τους με σκορ 87-76.

12η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος-Βέροια 1-0

Επιστροφή… με Καραγκούνη για Ατρόμητο, 1-0 τη Βέροια | onsports.gr
Με γκολ του Καραγκούνη ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Βέροιας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου που είχε και δοκάρι με τον Λαζαρίδη έφτασε στους 21 βαθμούς.

12η Aγωνιστική Super League : Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1


Ο ΟΦΗ επικράτησε δίκαια του Απόλλωνα στο "Γεώργιος Καμάρας" με 1-0 με γκολ του Μακρή. Πρώτη νίκη των Κρητικών εκτός του νησιού τους μετά από 22 μήνες!

7η Αγωνιστική Α1 : ΚΑΟΔ-Κολοσσός Ρόδου 76-79

Σπουδαίο σε σημασία διπλό για τον Κολοσσό ο οποίος με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του επικράτησε με 79-76 του ΚΑΟΔ και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

8η Aγωνιστική Football league 2 : Ηλυσιακός - ΑΕΚ 0-1


Στο χειρότερο της παιχνίδι την εφετινή σεζόν, η ΑΕΚ μπροστά σε περίπου 4000 οπαδούς της, έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ απέναντι στον Ηλυσιακό, με χρυσό σκόρερ τον Τσεβά που μόλις είχε μπει ως αλλαγή.

22/11/13

6η Aγωνιστική Euroleague Γ' Όμιλος : Μάλαγα - Ολυμπιακός 74-82


Ο Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επέστρεψε από το -11 (24' 56-45) και με σερί 13-0 πήραν την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague. Καθοριστικός ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε 4/4 σουτ τριών πόντων στο 4ο δεκάλεπτο. Πρόκριθηκαν στο "Top-16" οι "ερυθρόλευκοι".

20/11/13

6η Aγωνιστική Eurocup Η' Όμιλος : Ραντνίτσκι - Πανιώνιος 84-77

Ηττημένος αλλά μαχητής

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε για την έκτη αγωνιστική του Eurocup εκτός έδρας από τη Ραντνίτσκι με 84-77, η οποία κάλυψε και την διαφορά του πρώτου ματς.

Tα Ευρωπαϊκά αποτελσματα των μπαράζ του Μουντιάλ του 2014!

Η Γαλλία έκανε την μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα τελικά νικώντας με 3-0 την Ουκρανία. Στην Βραζιλία με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στην Σουηδία η Πορτογαλία (παρά την ανατροπή με Ιμπραχίμοβιτς), πέρασε και η Κροατία που νίκησε 2-0 τη Ισλανδία με 10 παίκτες.

19/11/13

Μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 : Ρουμανία - Ελλάδα 1-1 (1-3).

Με τον Κώστα Μήτρογλου να "πυροβολεί" και πάλι τους Ρουμάνους μέσα στο σπίτι τους, η Ελλάδα πήρε αυτό που ήθελε (1-1) και έκλεισε εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας. Μαγική μπαλιά από τον Καραγκούνη στο γκολ. Συγκλονιστική εξέδρα από 2.000 Έλληνες.

6η Aγωνιστική Eurocup Η' Όμιλος : Μπουντούτσνοστ-ΠΑΟΚ 69-75

                             
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Μπούντουτσνοστ με σκορ 69-75 και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Σπάρτη - Αστέρας Τρίπολης 0-3 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 σε φιλικό της Σπάρτης με τον Καράσκο να πετυχαίνει δυο τέρματα και τον Χουάνμα ένα.

18/11/13

6η Αγωνιστική Α1 : Απόλλων Πατρών-Άρης 76-78

Μετά από απίστευτο παιχνίδι, ο Άρης έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Απόλλωνα (78-76) στην Πάτρα, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Βεζένκοφ (23π.). Μοιραίος ο Χιλ που κρεμάστηκε από το καλάθι κι ενώ το σουτ του Μπολντς έδειχνε να μπαίνει μέσα!

6η Αγωνιστική Α1 : Ρέθυμνο - Ολυμπιακός 79-103


Ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε με... κατοστάρα το Ρέθυμνο (103-79) στην Κρήτη, πετυχαίνοντας την έκτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το 14/14 σε όλες τις διοργανώσεις.

17/11/13

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε τον Λόρι Σάντσες!

Σάντσες
Προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα είναι από το βράδυ της Κυριακής (17/11) ο Λόρι Σάντσες. 

6η Αγωνιστική Α1 : Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 90-65

Άστοχος έξω από τα 6.75μ. αλλά και κακός κατά διαστήματα στην άμυνα στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι στην επανάληψη και συνέτριψε με 90-65 τον Πανιώνιο, πριν τον κρίσιμο αγώνα (21/11) με τη Λιέτουβος. Τραυματίστε ο Λάσμε στο 23'.