Τελευταία Νέα

31/3/15

Tα αποτελσματα της 5ης Aγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2016!

Το Βέλγιο νίκησε με 1-0 στο Ισραήλ και έπιασε στην κορυφή του 2ου ομίλου την Ουαλία. Σκόρερ ο Φελαϊνί, αποβλήθηκε στο 64' ο Κομπανί.Με τέρματα των Ρόις και Τόμας Μίλερ η Γερμανία νίκησε 2-0 την Γεωργία του Λορία, ενώ η Πορτογαλία με Φάμπιο Κοεντράο νίκησε την Σερβία και ανέβηκε κορυφή.Με γκολ του Χούντελααρ από σουτ του Σνάιντερ στο 92' η Ολλανδία γλίτωσε την ήττα στο Άμστερνταμ από την Τουρκία, ενώ με γκολ του Έντερ στο ντεμπούτο του η Ιταλία ισοφάρισε 2-2 την Βουλγαρία. Βελγική "5αρά" σε Κύπρο, χατ-τρικ ο Τζέκο.Με εντός νίκες συνέχισαν Αγγλία (εύκολα 4-0 τη Λιθουανία) και Ισπανία (δύσκολα 1-0 την Ουκρανία).Σκόραρε στο ντεμπούτο ο Κέιν. Με γκολ του Ιμπραχίμοβιτς πέρασε από τη Μολδαβία, η Σουηδία. Διεκόπη οριστικά το Μαυροβούνιο - Ρωσία.

30/3/15

22η Αγωνιστική Α1 : Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 46-79

Για 24' το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ήταν ντέρμπι. Στα επόμενα δεκαέξι όμως, οι "πράσινοι" κυριάρχησαν φτάνοντας στο τελικό +33 (79-46).

29/3/15

5η Aγωνιστική Προκριματικών του Εuro 2016 : Ουγγαρία - Ελλάδα 0-0

Η Εθνική Ελλάδος, με ριζικά διαφοροποιημένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, πίεσε ασφυκτικά τους Ούγγρους στη Βουδαπέστη, αλλά το γκολ δεν ήρθε (0-0). Το πάλεψαν μέχρι τέλους οι διεθνείς μας, που έδειξαν ψυχή και πάθος.

22η Αγωνιστική Α1 : Κόροιβος Αμαλιάδας - Ολυμπιακός 70-87

                                     
Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμα παιχνίδι επέβαλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα και δίχως να δώσει δικαιώματα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, πέρασε από το κλειστό της Ήλιδας με 70-87.

Τα αποτελέσματα της 24η Aγωνιστική Football League 2!

                               

Τα αποτελέσματα της 24η Aγωνιστική Football League 2!


24η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Aπόλλων Αρναίας - Άρης 0-1

                                       Με το... ζόρι
Ο Άρης έστω κι αν αγχώθηκε νίκησε με 1-0 τον Aπόλλωνα Αρναίας και παρέμεινε στο κόλπο της ανόδου. Τελικός με τον Πανσερραϊκό την επόμενη αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα της 25η Aγωνιστικής Football League.

Τα αποτελέσματα της 25ης Aγωνιστικής Football League.

Γαλατασαράι-Πανθρακικός 0-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-0 της Γαλατασαράι σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τουρκία με την ομάδα της Κομοτηνής να είναι ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς κόντρα στην πρωτοπόρο της Super Lig που παρατάχθηκε χωρίς τους διεθνείς της.

25η Aγωνιστική Football League (Νότιος 'Ομιλος) : Καλλιθέα - ΑΕΚ 0-2

Καλώς τον και ας άργησε!
Η ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μία νίκη στο νότιο όμιλο της Football League, επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθέας στον Ταύρο, με τον Μακόλεϊ Κρισάντους να σημειώνει το πρώτο του τέρμα με την Ένωση.

22η Αγωνιστική Α1 : ΑΕΚ-Αρης 93-77

Η ΑΕΚ πήρε το το "κιτρινόμαυρο" ντέρμπι για την 22η αγωνιστική της Σκρατς Basket League και έκανε μεγάλο βήμα για μια θέση στην πρώτη 4άδα.

28/3/15

Λεβαδειακός - Πανελευσινιακός 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Λεβαδειακός: Πετυχημένο το «τεστ» με Πανελευσινιακό | onsports.gr
Φιλική επικράτηση για τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (28/3) στη Βοιωτία. Νίκησε 2-0 τον Πανελευσινιακό και χρόνο συμμετοχής πήρε ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, Αρμάντο.

22η Αγωνιστική Α1 : ΚΑΟΔ - Πανελευσινιακός 76-61

Ο ΚΑΟΔ American Genetics κέρδισε τον Πανελευσινιακό άνετα με 76-61 και επικρατώντας στον "τελικό παραμονής" εξασφάλισε την παρουσία του και για την επόμενη χρονιά στην Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ.

22η Αγωνιστική Α1 : ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρών 68-46

Χωρίς αντίπαλο ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ έχοντας πάρει διαφορά 18 πόντων με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών και τον κέρδισε με 68-46.

22η Αγωνιστική Α1 : Ρέθυμνο - Νέά Κηφισιά 63-58

Νίκη… εξάδας για Ρέθυμνο
Η Κηφισιά ήταν εκείνη που ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, με το Ρέθυμνο να σοβαρεύεται στην τρίτη περίοδο, να αυξάνει τις συνεργασίες και να φτάνει στο 63-58, την πέμπτη νίκη στα 7 τελευταία ματς της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

22η Αγωνιστική Α1 : Τρίκαλα - Κολοσσός Ρόδου 87-94

Just-in time!
Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια ου αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα και πέρασε από τη Θεσσαλία με σημαντικό "διπλό" (87-94).

27/3/15

12η Aγωνιστική Top-16 Euroleague E' Όμιλος : Γαλατάσαραϊ-Παναθηναϊκός 84-86

inner

Πήγε να... αυτοκτονήσει, αλλά στάθηκε στο ύψος του! Ο προβληματικός Παναθηναϊκός έχασε διαφορά 11 π., αλλά χάρη στις βολές νίκησε την Γαλατάσαραϊ (86-84) και πάει για «τελικό» με Άλμπα στο ΟΑΚΑ. 

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και οι προπονητές τους να δοκιμάσουν κάποια πρόσωπα είχαν στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν με σκορ 3-1 στο φιλικό που έγινε στο Ρέντη. 

26/3/15

12η Aγωνιστική Top-16 Euroleague ΣΤ' Όμιλος : Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 86-75

                                       

Είναι ακόμα ζωντανός για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός! Με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Όλιβερ Λαφαγέτ να «μιλούν» στα κρίσιμα σημεία στο τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 86-75 την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ! 

24/3/15

Ρέθυμνο : Aνακοίνωσε τον Ντάμιαν Χόλις!

Ο Ντάμιαν Χόλις επισημοποίησε τη συνεργασία του με το Ρέθυμνο, αφήνοντας την Καντού, που προσέλαβε σήμερα (24/3) τον Ρον Αρτέστ.

23/3/15

29η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς-ΑΕΛ Καλλονή 1-0


Ο Πλατανιάς με γκολ του Τόρες στο 47' επικράτησε με 1-0 της Καλλονής και παρέμεινε ζωντανός στην μάχη της παραμονής στην Super League καθώς έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα από τις ομάδες που μάχονται για την σωτήρια.

Τα αποτελέσματα της 24η Aγωνιστικής Football League.


Τα αποτελέσματα της 24ης Aγωνιστικής Football League.

21η Αγωνιστική Α1 : Ολυμπιακός - ΚΑΟΔ 72-62

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ και παρά τις προσπάθειες των Δραμινών, έφτασε στη νίκη (72-62), κάνοντας, παράλληλα, μια δυνατή προετοιμασία ενόψει Αναντολού Εφές.

21η Αγωνιστική Α1 : Παναθηναϊκός - Κόροιβος Αμαλιάδας 79-64

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Κόροιβο (79-64), στον αγώνα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατέγραψε ακόμη ένα ρεκόρ στην καριέρα του.

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Κάλεσε τον Λουκά Βύντρα στη θέση του Χοσέ Χολέμπας ο Σέρχιο Μαρκαριάν!

Κάλεσε Βύντρα ο Μαρκαριάν!

Κάποιες ενοχλήσεις του Χοσέ Χολέμπας ανάγκασαν τον Σέρχιο Μαρκαριάν να καλέσει για «κάλυψη» τον Λουκά Βύντρα. Ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Εθνικής στην Αυστρία ο έμπειρος μπακ. 

22/3/15

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Κάλεσε τον Απόστολο Γιάννου στη θέση του Κώστα Μήτρογλου ο Σέρχιο Μαρκαριάν!

Ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου κλήθηκε στην θέση του Κώστα Μήτρογλου για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουγγαρία, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και δεν είναι έτοιμος για το ματς της 29ης Μαρτίου.

29η Aγωνιστική Super League : Βέροια-Παναθηναϊκός 1-0

Η Βέροια όντας καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο οποίος ήταν τραγικός σε όλο το ματς και επικράτησε με 1-0 παίρνοντας ένα χρυσό τρίποντο. 

29η Aγωνιστική Super League : Ολυμπιακός - Κέρκυρα 3-0

Φουριόζος μπήκε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και έφτασε εύκολα στο τελικό 3-0 επί της Κέρκυρας. Τα γκολ στο Φάληρο πέτυχαν οι Ντομίνγκες (8'), Μποτία (26') και Χάρα (48').

29η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε, εντός έδρας, με 2-1 τον Εργοτέλη για την 29η αγωνιστική της Super League και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον τρίτο ΠΑΟΚ. 

Τα αποτελέσματα της 23η Aγωνιστική Football League 2!


Τα αποτελέσματα της 23η Aγωνιστική Football League 2!


23η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 5-0

Πεντ-Άρης να γουστάρεις!
Ο Άρης πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του με το 5-0 επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος κάνοντας το τρία στα τρία μετά την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική του ηγεσία.

29η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0

One… Κλέιτον show
Με τον Σίλβα Κλέιτον να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 49ο λεπτό, η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στα "Πηγάδια" και έφτασε τους 46 βαθμούς, κάνοντας άλμα πεντάδας και συμμετοχής στα πλέι οφ.

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Καστοριά!

Αποχώρησε η Καστοριά

Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω οικονομικών προβλημάτων ανακοίνωσε η Καστοριά, με τον ιστορικό σύλλογο να υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς. 

21/3/15

Αποσύρθηκε ο Στιβ Νας!

Αποσύρθηκε ο Στιβ Νας!

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Στιβ Νας με επιστολή του σε αμερικανική ιστοσελίδα, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην σπουδαία του καριέρα. 

29η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1

Βαριά κι ασήκωτη…
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό πληρώνοντας την τραγική του άμυνα. 

Τέλικος Κυπέλλου Γ’ Εθνικής 2015 : Τρίκαλα-Εθνικός 3-2

Τρι-τρι-Τρίκαλα! (pics)

Μένει Θεσσαλία το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Τα Τρίκαλα νίκησαν με 3-2 τον Εθνικό σε έναν συγκλονιστικό τελικό και παρέλαβαν... τα σκήπτρα απ’ την ΑΕΛ. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ξέχασαν τον Κώστα Κατσούλη. 

29η Aγωνιστική Super League : Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-1

Άλμα παραμονής στην Super League πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό που έχασε έδαφος στην μάχη της 5ης θέσης. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μιλοσάβλιεβ στο 72'.

21η Αγωνιστική Α1 : Απόλλων Πάτρας - Ρέθυμνο 56-71

Το Ρέθυμνο επικράτησε του Απόλλωνα με 56-71 στην Πάτρα και εδραιώθηκε στην έκτη θέση της κατάταξης, στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

21η Αγωνιστική Α1 : Νέα Κηφισιά - Τρίκαλα 81-72

                                          
Η Νέα Κηφισιά είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, έφτασε στη νίκη απέναντι στη Τρίκαλα (81-72).

21η Αγωνιστική Α1 : Κολοσσός Ρόδου - ΑΕΚ 65-72

                                         ΑΕΚ… στα δύσκολα

Ο Μαλίκ Χέρστον σκόραρε τους 13 από τους 19 πόντους του, στην τελευταία περίοδο, με την ΑΕΚ να επιστρέφει από το -14 για το μεγάλο "διπλό" στη Ρόδο (65-72) που τη βάζει σε τροχιά τετράδας.

21η Αγωνιστική Α1 : Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 58-69

Χαλαρά… ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανελευσινιακό με σκορ 58-69, με τον "Δικέφαλο" να βάζει τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο ημίχρονο καθώς στο τέλος αυτού κέρδιζε με 21-39.

21η Αγωνιστική Α1 : Άρης - Πανιώνιος 67-63

Ο Άρης πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 67-63 κέρδισε στο "Nick Galis Hall" τον Πανιώνιο που ήταν φιλότιμος και πάλεψε το παιχνίδι ως το τέλος.

Tο "αντίο" των παικτών του ΟΦΗ!

«Θολό» το μέλλον για τον ΟΦΗ
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ βγήκαν στο χορτάρι του "Γεντί Κουλέ" και αποχαιρετήσαν τους φιλάθλους μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ!

Την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ έχουν πάρει οι άνθρωποι της ομάδας, κάτι που ανακοινώσε ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει.

20/3/15

11η Aγωνιστική Top-16 Euroleague ΣΤ' Όμιλος : Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 74-73

Τα… κλώτσησε όλα!

Αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια! Με μοιραίους τους Πρίντεζη και Λαφαγέτ στο τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν (74-73) από τη Λαμποράλ Κούτσα και πλέον βλέπουν το πλεονέκτημα έδρας να δυσκολεύει! 

11η Aγωνιστική Top-16 Euroleague E' Όμιλος : Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 85-69

Υποκλίθηκε μπροστά του!

Με τον Παππά να κάνει... παππάδες και τον Νέλσον να «μαγεύει», ο εκπληκτικός Παναθηναϊκός διέλυσε τους Μαδριλένους (85-69) και φουλάρει για πλέι οφ. 

Βέροια : Τέλος ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο!

Οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο όπως και ο Κίκε Ερνάντεθ από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

H κλήρωση για τη φάση των "8" του Europa League.


H κλήρωση για τη φάση των "8" του Europa League.

H κλήρωσηγια τη φάση των "8" του Champions League.

H κλήρωσηγια τη φάση των "8" του Champions League.

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Οι κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν!

Μαρκαριάν, Κωστένογλου
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία και στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Κώστας Κατσουράνης όσο και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος.