Τελευταία Νέα

29/4/15

5η φάση (Φάση των 4) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Skoda Ξάνθη - Ηρακλής 0-0 (1-0).

Skoda Ξάνθη - Ηρακλής 0-0 | onsports.gr

Έκλεισε ιστορικό ραντεβού. Παρά το άγχος και την πίεση από τον κόσμο του Ηρακλή (έπαιζε με δέκα απ’ το 60’), η Ξάνθη κράτησε το χρυσό 0-0 στα Πηγάδια που την έστειλε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου 

2ος τελικός Eurocup : Χίμκι - Γκραν Κανάρια 83-64 (91-66).

Το σήκωσε η Χίμκι!

Στην κατάκτηση του Euro Cup για δεύτερη φορά της έφτασε η Χίμκι, παίρνοντας δεύτερη νίκη απέναντι στην Γκραν Κανάρια, αυτή τη φορά με 83-64 και προκρίθηκε στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου. 

5η φάση (Φάση των 4) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου :Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-1 (3-0).

Έχοντας το μυαλό του ήδη στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη με τον Μπενίτες να σκοράρει στο 84ο λεπτό. 

28/4/15

24η Αγωνιστική Α1 : Άρης - Παναθηναϊκός 56-72

Πήρε… φωτιά!
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 56-72, έφτασε τις 9 σερί νίκες στο "Nick Galis Hall" και πλέον στρέφεται στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (02/05, 19.00).

24η Αγωνιστική Α1 : Ολυμπιακός - Πανιώνιος 108-65

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Πανιώνιο με σεβασμό (108-65), στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, όπως προετοιμαζόταν για το ντέρμπι "αιωνίων" (Σάββατο 2/5).

Κέρκυρα : Ανανέωσαν οι Τάσος Βενέτης και Παναγιώτης Ζορμπάς!

Χθες παραμονή, σήμερα ανανεώσεις
Παίκτες της Κέρκυρας θα παραμείνουν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 οι Τάσος Βενέτης και Παναγιώτης Ζορμπάς, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Ανακοίνωση της ομάδας του νησιού των Φαιάκων για Γκαζαριάν.

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Η απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, μέχρι το καλοκαίρι, να δηλώνει χαρούμενος που επιστρέφει στην Κροατία και ανυπόμονος για νέες προκλήσεις.

27/4/15

32η Aγωνιστική Super League : Εργοτέλης-Κέρκυρα 1-2


Η Κέρκυρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή ενώ η επόμενη σεζόν θα βρει τους Κρητικούς στην Football League.

24η Αγωνιστική Α1 : ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 77-72

Κοντά στο… στόχο ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο "Παλατάκι" τον Κολοσσό Ρόδου με σκορ 77-72 και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

26/4/15

32η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2

Στο… περίμενε λόγω Τσόρι
Χρυσή ευκαιρία για τρίποντο σωτηρίας έχασε ο Πανιώνιος, που προηγήθηκε 2-0 με τους Κολοβό και Μπουμάλ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τους Μήτρογλου και Ντομίνγκες για το τελικό 2-2 της Νέας Σμύρνης.

Τα αποτελέσματα της 1ης Aγωνιστικής των play off και play out της Football League.

Τα αποτελέσματα της 1ης Aγωνιστικής των play off και play out της Football League.

1η Aγωνιστική Play Off Football League : Ηρακλής - ΑΕΚ 2-1

Ηρακλής ΑΕΚ
Ο Ηρακλής με τα γκολ των Πασά και Περόνε, νίκησε στο "Καυτανζόγλειο" με 2-1 την ΑΕΚ, που απάντησε προσωρινά με τον Αραβίδη, για την 1η αγωνιστική των play-offs, της Football League.

32η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2-1

Είναι στο χέρι του!
Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανθρακικό χάρη στα γκολ των Μπαράλες και Ρόλε, ενώ απλά μείωσε ο Τζάνης για την ομάδα της Κομοτηνής. Πήρε βαθμό για τα πλέι οφ ο Αστέρας.

Τα αποτελέσματα της 27η Aγωνιστική Football League 2!


Τα αποτελέσματα της 27η Aγωνιστική Football League 2!

32η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός - Ατρόμητος 2-1

Τον έστειλε… αδιάβαστο!
Ο Λεβαδειακός με δυο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 2-1 τον τραγικό Ατρόμητο και δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

32η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς-Παναιτωλικός 2-0

Η Κρήτη είναι εδώ…
Ο Πλατανιάς με τον Τόρες να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ σε τρία συνεχόμενα ματς και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα των Χανίων επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Super League.

27η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Έβρος Σουφλίου 3-0

Με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Άρης νίκησε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 3-0 τον Έβρο Σουφλίου. Σκόρερ οι Καπνίδης (41') και Σαμαράς (45'+2').

32η Aγωνιστική Super League : ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Για πού το ΠΑΣ;
Με αρκετές αδυναμίες στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα που κρατά ζωντανές τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Ξανά κάτω από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία ο Δικέφαλος.

25/4/15

Τελικός LEN Euro League Γυναικών 2015 : Ολυμπιακός-Σαμπαντέλ 10-9

Θρυλικά κορίτσια!

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός! Με απίστευτη ανατροπή και κατάθεση ψυχής, νίκησε 10-9 την πανίσχυρη Σαμπαντέλ και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης, στον φοβερό τελικό που έγινε στο «Π. Καπαγέρωφ». 

24η Αγωνιστική Α1 : Ρέθυμνο - ΑΕΚ 80-79

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της ΑΕΚ όμως αστόχησε σε λέι απ κι έτσι το Ρέθυμνο επικράτησε με 80-79, βάζοντας φρένο στο νικηφόρο σερί (6-0) της "Ένωσης".

32η Aγωνιστική Super League : Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη 2-0

Διαταγή του λοχαγού… Καρέλη!
Ο Παναθηναϊκός  επέστρεψε και στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης και βάζοντας τέλος σε ένα άσχημο σερί κακών αποτελεσμάτων. 

24η Αγωνιστική Α1 : Κόροιβος Αμαλιάδας - Απόλλων Πατρών 74-68

Ο Κόροιβος επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών (74-68) στην παράταση, με τον Σάσα Βασίλιεβιτς και τον Γκιγιέρμο Ρούμπιο να αποτελούν τους κορυφαίους της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.

24η Αγωνιστική Α1 : ΚΑΟΔ - Νέα Κηφισιά 67-51

Ο ΚΑΟΔ εξακολουθεί να κινείται προς τα πλέι οφ της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, μετά και το 67-51 επί της Κηφισιάς. Το επί μέρους 22-11 της β' περιόδου έπαιξε έναν ρόλο, ενώ ο Παπαμακάριος... τελείωσε τη διαδικασία, με 11 πόντους στην τρίτη πράξη.

24η Αγωνιστική Α1 : Πανιώνιος - Πανελευσινιακός 94-95

Τη βρήκε από… δικό του παιδί
Η συνάντηση των ομάδων που έχουν αποχωρήσει από τη ΣΚΡΑΤΣ Basket League απέκτησε μια άγρια ομορφιά στο φινάλε, οπότε ο Βεργίνης έδωσε για πρώτη φορά στον Πανιώνιο το προβάδισμα, πριν ο Ιωάννου διαμορφώσει το 94-95, για αποτέλεσμα.

24η Αγωνιστική Α1 : Τρίκαλα - Άρης 74-81

Νίκησε Τρίκαλα και... απραξία

Ο Άρης τελικά χρειάστηκε το βάρος της φανέλας του και την εμπειρία των παικτών του στο τέλος του παιχνιδιού για να πάρει τη νίκη στα Τρίκαλα με 74-81 για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

24/4/15

1ος τελικός Eurocup : Γκραν Κανάρια - Χίμκι 66-91

To άγχος της πρωτάρας, συν την καλή άμυνα της Χίμκι, στην τελευταία περίοδο (που συνδυάστηκε με μεγάλη ευστοχία από τα 6.75)... έβγαλαν τους Ρώσους στο 66-91 επί της Γκραν Κανάρια, στον πρώτο τελικό του Eurocup.

H κλήρωσηγια τη φάση των "4" του Champions League.

                                   

H κλήρωσηγια τη φάση των "4" του Champions League.

H κλήρωση για τη φάση των "4" του Europa League.

                                                  
H κλήρωση για τη φάση των "4" του Europa League.

4oς Αγώνας Play off Euroleague : Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 71-68


Μεγάλη η χάρη του! Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Γιώργος Πρίντεζης με buzzer beater τρίποντο έκανε το 71-68, με το οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα και πάει στο Final 4 της Μαδρίτης! 

22/4/15

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των "8" του Champions League!

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των "8" του Champions League!

4oς Αγώνας Play off Euroleague : Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 55-74

Ως εδώ ήταν...
Το ευρωπαϊκό ταξίδι ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι το πάλεψαν για 27' κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά αυτή τη φορά βγήκε η ποιότητά της και με 74-55 πέρασε στο Final-4. 

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Ανανέωσε ο Νίκος Παππάς!

Ο Νίκος Παππάς ανταποκρίθηκε -στο έπακρο- στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου, ως παίκτη του Παναθηναϊκού και οι "πράσινοι" τον επιβράβευσαν, με διετή επέκταση συμβολαίου. Θα μείνει στο ΟΑΚΑ, έως το 2018.

21/4/15

3oς Αγώνας Play off Euroleague : Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 73-71

Με άλλη μία νίκη, είναι στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός! Αν και έπαιξαν με τη… φωτιά στο τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 73-71 της Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ και βρίσκονται μία «ανάσα» από το Final 4 

H κλήρωση των πλέι οφ και πλέι-άουτ της Football League!


Ντέρμπι Ηρακλής-ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο» με το... καλησπέρα προέκυψε στην κλήρωση των πλέι οφ της Football League. Σέντρα στις 18:00 σε όλους τους αγώνες της πρεμιέρας. Μεγάλες μάχες απ’ το ξεκίνημα έβγαλε η κληρωτίδα (και) στα πλέι-άουτ της Football League. Έξοδοι στην πρεμιέρα για τους πρωτοπόρους του νοτίου ομίλου, ευκαιρία ν’ απομακρυνθεί κι άλλο η Ζάκυνθος. Δείτε το πρόγραμμα. 

20/4/15

3oς Αγώνας Play off Euroleague : Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 86-85


Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που δεν έκανε στη Μόσχα. Πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η νίκη (86-85) και μαζί το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών της Euroleague. 

31η Aγωνιστική Super League : Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 4-0

Πάρτι γιατί… «σαραντάρισε»!
Η Βέροια σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 4-0 και παίρνοντας μια νίκη που ουσιαστικά εξασφαλίζει την ομάδα της Ημαθίας την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Με 10' παίκτες από το 33' σωστά οι φιλοξενούμενοι.

Εργοτέλης : Τέλος ο Ιγνάσιο Φιντέλεφ!

Εργοτέλης, Φιντέλεφ
Ο δανεισμός του Ιγνάσιο Φιντέλεφ από τη Νάπολι ολοκληρώθηκε. Η θητεία του Αργεντινού στόπερ στον Εργοτέλη ολοκληρώθηκε.

19/4/15

31η Aγωνιστική Super League : Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0

Η πρώτη γιορτή!
Με τέρματα των Ντομίνγκες (44', 60'), Μπενίτες (55') και Φορτούνη (90'), ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος επικρατώντας 4-0 του Λεβαδειακού στο Φάληρο.

31η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Μια… χαρά το ΠΑΣ!
Εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και η μάχη για τα playoffs παραμένει ανοιχτή.

Τα αποτελέσματα της 26η Aγωνιστική Football League 2!


Τα αποτελέσματα της 26η Aγωνιστική Football League 2!


26η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-2

Ο Άρης νίκησε 2-0 στη Φλώρινα τη Θύελλα Φιλώτα, έκανε το ''6 στα 6'', στην επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο, και έμεινε στο –1 από την κορυφή του 1ου ομίλου μετά την 26η αγωνιστική.

31η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 2-1


Ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού με δυο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου από τους Ιγκόρ και Τζάνη παίρνοντας μια νίκη που τον φέρνει κοντά στη παραμονή.

18/4/15

31η Aγωνιστική Super League : Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-1

Το πήρε πάνω του!
Ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 65ο λεπτό νίκησε 1-0 την Κέρκυρα με το καταπληκτικό γκολ-φάουλ του Έργκις Κάτσε.

Πανιώνιος-Απόλλωνα Σμύρνης 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Λαγός, Σιώπης
Φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε στην έδρα του ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (18/4). Οι ''κυανέρυθροι'' νίκησαν με 2-1, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Skoda Ξάνθη : Ανανέώσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Λουτσέσκου
Προπονητής της Ξάνθης θα είναι και την επόμενη περίοδο ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΑΕΚ-Αχαρναϊκό 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Έτσι τον θέλουν!

Με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κρισάντους που σημείωσε δύο γκολ σε 45 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 τον Αχαρναϊκό σε φιλική αναμέτρηση στα Σπάτα, το Σάββατο.

31η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης με 1-0 χάρη στο γκολ-πέναλτι του Τζίλας στο 66ο λεπτό. Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Παπάζογλου.

23η Αγωνιστική Α1 : Απόλλων Πατρών - ΚΑΟΔ 63-67

Ο ΚΑΟΔ με οδηγό του τον Μανόλη Παπαμακάριο επικράτησε του Απόλλων Πατρών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με 63-67 και έκανε σημαντικό βήμα για να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

23η Αγωνιστική Α1 : Νέα Κηφισιά - ΠΑΟΚ 60-62

«Δικέφαλη» ψυχή
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την Κηφισιά με 60-62, για την 23η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League και έτσι έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.