Τελευταία Νέα

30/6/15

ΑΕΛ Καλλονής : Ανακοίνωσε τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου και Δημήτρη Ουνγιαλίδη!

Διπλό «χτύπημα» για Καλλονή

Με την ελπίδα πως θα χτυπήσει... λαβράκια, η Καλλονή απέκτησε τους Χατζηδημητρίου (φωτό) και Ουνγιαλίδη που πέρσι έπαιζαν στη Football League, αλλά εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. 

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Aνακοίνωσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον "μικρό" Γιώργο Καλαϊτζάκη!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με την ανακοίνωση των "πρασίνων" να βάζει... τέλος στην αναμονή.Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εφαρμόζει το πλάνο περί απόκτησης νεαρών ταλέντων, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να εντάσσεται στο "τριφύλλι".

29/6/15

Ηρακλής : Ανακοίνωσε τον Κερέμ Μπουλούτ!

Μπουλούτ
Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Κερέμ Μπουλούτ με την ΠΑΕ Ηρακλής. 

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Παρελθόν ο Όλιβερ Λαφαγέτ!

Ευχαρίστησε Λαφαγέτ ο Ολυμπιακός

Την αποδέσμευση του Όλιβερ Λαφαγέτ ανακοίνωσε και επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ευχήθηκε στον Αμερικανό με το κροατικό διαβατήριο γκαρντ καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. 

Παναθηναϊκός : Ανανέωσε ο Λουκ Στιλ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έως το 2018 είναι ο Λουκ Στιλ, μετά την επέκταση στη συνεργασία του με την ΠΑΕ και την υπογραφή των νέων συμβολαίων.

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Κώστα Σλούκα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ!

inner
Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια.

KAE ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Νίκο Δίπλαρο!

Την "κιτρινόμαυρη" φανέλα θα φορά από εδώ και στο εξής ο νεαρός Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. Ο 18χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020.

28/6/15

Στην Τίργκου Μούρες ο Νταβίδ Τόρες!

Τόρες
Ο Νταβίδ Τόρες άφησε οριστικά την Ελλάδα και υπέγραψε στην Τίργκου Μούρες, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του ρουμάνικου πρωταθλήματος.

Πανιώνιος : Απέκτησε τον Βασίλη Πατσατζόγλου!

Πατσατζόγλου
Ο Βασίλης Πατσατζόγλου αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 21 ετών μεσοαμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

27/6/15

Στον Κολοσσό Ρόδου ο Άρης Λυκογιάννης!

Ο Άρης Λυκογιάννης στον Κολοσσό

Οι Ροδίτες έδωσαν τα χέρια με τον Άρη Λυκογιάννη και έτσι ο Έλληνας κόουτς θα βρίσκεται στον πάγκο του Κολοσσού και την επόμενη σεζόν! 

26/6/15

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Σάκη Τσιώλη!

Ο Σάκης Τσιώλης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Κέρκυρας καθώς την Παρασκευή έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο επιστρέφοντας έτσι στους πάγκους μετά την Ξάνθη.

Ηρακλής : Aνακοίνωσε τον Άγγελο Χαντί!

Στην Θεσσαλονίκη και τις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε σήμερα (26/6) ο 25χρονος Άγγελος Χαντί μετά την συμφωνία που είχε επέλθει από χθες (25/6) και υπέγραψε το διετές του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ατρόμητος : Τέλος ο Βαγγέλης Νάστος!

Νάστος
Ο Βαγγέλης Νάστος αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο ύστερα από έξι χρόνια προσφοράς στην ομάδα του Περιστερίου. Πλέον, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΑΕΛ Καλλονή : Ανακοίνωσε τον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς!

Μάρκοβιτς
Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Χουάνμα η Καλλονή ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Μίροσλαβ Μάρκοβιτς.

AEK : Ανακοίνωσε τον Θέσαρ Άρθο!

Άρθο
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από την Παρασκευή (26/6) ο Ισπανός αμυντικός Θέσαρ Άρθο ο οποίος συμφώνησε με την Ένωση.

25/6/15

Aπόλλων Πατρών : Ανανέωσαν οι Νίκος Αργυρόπουλος, Ανδρέας Πελεκούδας, Βασίλης Νιφόρας και Ανδρέας Οικονομόπουλος!

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους "μελανόλευκους". Το ίδιο έπραξαν και οι Ανδρέας Πελεκούδας, Βασίλης Νιφόρας και Ανδρέας Οικονομόπουλος.

Ηρακλής : Ανακοίνωσε τον Κοστίν Λάζαρ, ανανέωσε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης!

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Κοστίν Λάζαρ στον Ηρακλή. Επέκταση ενός ακόμη χρόνου στον Κοσμά Τσιλιανίδη και παραμονή ως το 2018 και διαφορά με τον Σάββα Σιατραβάνη.

Ατρόμητος : Ανανέωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης

Φυτανίδης και επίσημα!

Ολοκληρώθηκε και το σκέλος της συμφωνίας, με τον Ατρόμητο να γνωστοποιεί και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σωκράτη Φυτανίδη. 

Δανεικός από την Μπριζ στον Πανιώνιο ο Σωκράτης Διούδης!

Η Μπριζ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στον Πανιώνιο για τον επόμενο χρόνο.

ΑΕΛ Καλλονής : Στην Χάρτς ο Χουάνμα Ντελγκάδο!

Τριετές συμβόλαιο με την Χάρτς υπέγραψε ο Χουάνμα Ντελγκάδο με τον Ισπανό πρώην επιθετικό της Καλλονής να δηλώνει πολύ χαρούμενος από όσα συνάντησε στην ομάδα της Σκωτίας.

Ηρακλής : Ανανέωσε ο Νίκος Πουρτουλίδης!

Το πέντε στα πέντε των ανανεώσεων που επιθυμούσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον Ηρακλή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έγινε πράξη μετά και από την ανανέωση του Νίκου Πουρτουλίδη ως το 2017.

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τους Χάρη Χαρίση και Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Πέμπτη, την απόκτηση των Χάρη Χαρίση και Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για 4 και 3 χρόνια αντίστοιχα.

Πλατανιάς : Ανακοίνωσε τον Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς!

Στην απόκτηση του Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ούιπεστ προχώρησε ο Πλατανιάς με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να τονίζει ότι έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Μιλούνοβιτς.

ΑΕΛ Καλλονής : Ανακοίνωσε τον Γίρι Κλαντρούμπσκι!

Κλαντρούμπσκι
Την απόκτηση του 30χρονου Τσέχου αμυντικού χαφ, Γίρι Κλαντρούμπσκι, για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Καλλονή. 

Ρέθυμνο : Ανακοίνωσε τον Ντέρεκ Κουκ!

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρεκ Κουκ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το 23χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι ο τρίτος παίκτης που προστίθεται στο ρόστερ των Κρητικών, μετά του Γιάροσλαβ Κορόλεφ και Μάρκους Ρέλφορντ.

24/6/15

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Τέλος ο Τρεμέλ Ντάρντεν!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον Αμερικανό και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους μετά από ένα χρόνο.

Ατρόμητος : Ανανέωσε ο Παντελής Θεολόγου!

Ο Παντελής Θεολόγου θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ατρόμητου μέχρι και το καλοκαίρι του 2017 μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

AEΛ Καλλονής : Ανακοίνωσε τον Κριστόφ Κρολ!

Κρολ
Ποδοσφαιριστής της Καλλονής είναι κι επίσημα ο Κριστόφ Κρολ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις "σαρδέλες" για τα επόμενα δυο χρόνια.

23/6/15

ΠΑΣ Γιάννινα : Aνακοίνωσε τον Νίκου Καρανίκα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου ακραίου μπακ, Νίκου Καρανίκα, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Λάρισας.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Μάρκ Κάρτερ η ΑΕΚ!

Μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η ΑΕΚ που πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Μάρκ Κάρτερ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ. Τέταρτη ελληνική ομάδα του Αμερικανού στην καριέρα του.

Εργοτέλης : Στην Μπάρι ο Σάββας Γκέντσογλου!

Ο 25χρονος Έλληνας μέσος, Σάββας Γκέντσογλου, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπάρι, επιστρέφοντας στην Ιταλία.

Ατρόμητος : Ανακοίνωσε τον Φερνάντο Γοδόι!

Γοδόι
Παίκτης του Ατρομήτου είναι για την επόμενη διετία ο Φερνάντο Γοδόι, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου.

Πλατανιάς : Στη Λεχ Πόζναν ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ!

Ποδοσφαιριστής της Λεχ Πόζναν είναι ο 25χρονος Γκανέζος αμυντικός μέσος, πρώην του Πλατανιά, Αμπντούλ Αζίζ Τετέ, καθώς ανακοινώθηκε από την πολωνική ομάδα.

ΚΑΕ Ολυμπιάκος : Στην Αναντολού Εφές Μπράιαντ Ντάνστον!

Ο Μπράιαντ Ντάνστον απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού και σήμερα (23/6) ανακοινώθηκε από την Αναντολού Εφές μαζί με τον Ντέρικ Μπράουν.

22/6/15

Πλατανιάς : Ανακοίνωσε τον Ταβόνγκα Τσιμόντζι!

Ο Ταβόνγκα Τσιμόντζι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την φανέλα του Πλατανιά ενισχύοντας την μεσαία γραμμή της ομάδας των Χανίων.

Η κλήρωση των δύο πρώτων προκριματικών γύρων του Europa League!

Ουαλία ή Κροατία θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπρόουτον - Λοκομοτίβα.

ΚΑΕ Άρης : Στην Κλουζ ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς!

Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς "εξαργύρωσε" τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις με τον Άρη, με μεταγραφή στην Κλουζ. Οι "κίτρινοι" κινούνται ήδη για την αντικαστάστασή του.

Η κλήρωση των δύο πρώτων προκριματικών γύρων του Champions League!

                                    
Η Βάρνταρ από τα Σκόπια είναι ο αντίπαλος που καλείται να ξεπεράσει το ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ρέθυμνο : Ανακοίνωσε τον Μάρκους Ρέλφορντ!

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του, με τον Μάρκους Ρέλφορντ να προστίθεται στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Φέτος αγωνίστηκε στη Ναντ, μετρώντας 14.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

21/6/15

Κέρκυρα : Απέκτησε τον Ζορντάο Ντιόγκο!

Ο Ντιόγκο ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Βιτόρια Σετουμπάλ στην Κέρκυρα έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Πορτογαλίας και θα παραμείνει στους "Φαίακες" για έναν χρόνο ακόμα.

Ρέθυμνο : Ανακοίνωσε τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ!

Το Ρέθυμνο εμπιστεύτηκε τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ, προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο παίκτης συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα του Πανιωνίου.

20/6/15

Πανθρακικός : Ανακοίνωσε τον Γιώργο Νικόλτση!

Στα γραφεία του Πανθρακικού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Νικόλτσης και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής.

Πλατανιάς : Τέλος οι Κώστας Περιστερίδης και Σκάρλα Χερόν Μπεριάν!

                                      Τέλος δύο στον Πλατανιά
Παρελθόν αποτελούν απ' τον Πλατανιά οι Κώστας Περιστερίδης και Χερόν Μπεριάν. 

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Ελίνι Δημούτσο!

Ο Ελίνι Δημούτσος είναι και επίσημα το πέμπτο μεταγραφικό χτύπημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο. 

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου!

Και αυτό το καλοκαίρι όλες οι μεταγραφές θα είναι στο Assist.gr. Δείτε την λίστα με όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη!

19/6/15

Ηρακλής : Ανανέωσε ο Σίλβα Χουάντερσον, τέλος ο Δημήτρης Τόσκας!

Χουάντερσον
Δύο συναντήσεις μέσα σε τρεις μέρες ήταν αρκετές για να επέλθει συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Σίλβα Χουάντερσον για άλλα δύο χρόνια. 

Ατρόμητος : Ανανέωσε ο Γιάννης Κοντοές!

Κοντοές
Στον Ατρόμητο μέχρι το 2017 θα παραμείνει και ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του το πρωί της Παρασκευής.

Αστέρας Tρίπολης : Ανακοίνωσε τον Ντουντού!

Ο Ντουντού είναι και επίσημα η τέταρτη μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν. 

18/6/15

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Ίγκορ Τούντορ!

Ο Κροάτης τεχνικός, Ίγκορ Τούντορ, είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ο "Δικέφαλος".

Ατρόμητος : Ανακοίνωσε τον Πάπε Νταούντα Εμπόου!

Μετά τον Ουσέρο, ο Ατρόμητος έκανε δικό του και τον Εμπόου. Ο Σενεγελάζος αμυντικός, ο οποίος έπαιζε στον Πανθρακικό, υπέγραψε για δυο χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου.