Τελευταία Νέα

31/7/15

Δόξα Δράμας-Πανθρακικός 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Πανθρακικός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με 1-0 με τον Ιγκόρ να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ηρακλής-Λεβαδειακός 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Σε ένα φιλικό που είχε τις δικές του ανατροπές διεξαγωγής του στο Καρπενήσι το είχε και στην εξέλιξή του με τον Λεβαδειακό να επικρατεί με 1-2 του Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που είχε και τα τρία του γκολ μέσα σε 4΄.

Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Λουκάς Βύντρα!

Σε συμφωνία με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ήρθε ο Λουκάς Βύντρα και για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής της, μετακομίζοντας στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά!

Ντουαλά
Ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά αποτελεί και τυπικά παίκτη της Κέρκυρας. Ο Αφρικανός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα του Ιονίου νησιού.

KAE Άρης : Στην Μπαρτσελόνα ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ!


Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από τον Άρη, με τον 20χρονο πάουερ φόργουορντ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Κόροιβος Αμαλιάδας :Ανανέωσε ο Ντουέιν Ντέιβις!

Ο Ντουέιν Ντέιβις θα φορά τη φανέλα του Κοροίβου για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί.

Στην Αλ-Αχλί ο Γιάννης Φετφατζίδης!

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την Αλ-Αχλί να ανακοινώνει την απόκτησή του από τη Τζένοα.

Τρίκαλα : Ανακοίνωσε τον Κώστα Φλεβαράκη!

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Κοζάλιν, ο Κώστας Φλεβαράκης θα ξανακαθίσει στον πάγκο των Τρικάλων. Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού.

KAE Άρης : Ανακοίνωσε τον Τζερέλ ΜακΝιλ!

Ο Άρης επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Τζερέλ ΜακΝιλ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού πρώην γκαρντ των Phoenix Suns για την επόμενη σεζόν.

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τον Γιάννης Ιωάννου!

Ιωάννου
Συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο 21 ετών μέσος, Γιάννης Ιωάννου. 

30/7/15

Τα αποτελέσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικού Europa League!

Ο Απόλλων δέχτηκε την ισοφάριση από την Καμπάλα στο 95' με πέναλτι και ακολούθησαν χειρονομίες! Βαριά ήττα η Σαμπντόρια, αποτυχία η Γουέστ Χαμ, νίκες Ντόρτμουντ και Μπιλμπάο.

Βιτσέντζα - ΑΕΛ Καλλονής 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Καλλονή γνώρισε την ήττα 1-0 από τη Βιτσέντζα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην ομώνυμη ιταλική πόλη.

Skoda Ξάνθη : Ανακοίνωσε τον Οβίντιου Χέρεα!

Ποδοσφαιριστής της Ξάνθης είναι ο 30χρονος Ρουμάνος πρώην μεσοεπιθετικός της Σιόν, Οβίντιου Χέρεα, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ΠΑΕ.

3ος προκριματικός γύρος Europa League : ΑΪΚ Στοκχόλμης-Ατρόμητος 1-3 (1ος Αγώνας).

Ο Ατρόμητος "πετούσε φωτιές" στην Στοκχόλμη και με τον Μαρσελίνιο να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ επικράτησε με 3-1 της ΑΙΚ και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League.

3ος προκριματικός γύρος Europa League : ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβα 1-0 (1ος Αγώνας).

«Αντίο» Λούκας με γκολ - χρυσάφι
Ο ΠΑΟΚ έπαιζε από το 2' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βίτορ, όμως, πήρε αυτό που ήθελε με γκολάρα του Λούκας στο 82΄ κόντρα στη Σπάρτακ και πάει με τον αέρα του 1-0 στη ρεβάνς της Σλοβακίας, Αποχαιρετούσε στο τέλος ο Ισπανός.

Ολυμπιακός : Στην Τβέντε ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Η Τβέντε ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού και προοπτική αγοράς.

KAE Ολυμπιακός : Στην Ντιναμό Σάσαρι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ!


Ήταν γνωστό, όμως πλέον είναι και επίσημο. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετακομίζει στην Ιταλία, καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η συνεργασία του με την Ντιναμό Σάσαρι.

ΚΑΕ Άρης : Ανακοίνωσε τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς!


Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς είναι τελικά ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση του δεύτερου πάουερ φόργουορντ στον Άρη της νέας σεζόν. Ο Σέρβος πρώην παίκτης των Τρικάλων ανακοινώθηκε από τους "κιτρινόμαυρους".

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε τον Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αργεντινό, Λεονάρντο Ενρίκε Βιγιάλμπα.

29/7/15

Τα αποτελέσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικού Champions League!

Ο Άγιαξ προηγήθηκε 2-0 με Κλάασεν στην Βιέννη, αλλά η Ραπίντ κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 με 10 παίκτες! Στο 82' η Σέλτικ, άνετα η Βασιλεία.Με δύο γκολ του Τομάς Ντε Βινσέντι το ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-1 τη Μίντιλαντ στην Δανία, η Μονακό νίκησε 3-1 στην Ελβετία με γκολ του Καρίγιο στο ντεμπούτο του, ενώ Φενέρμπαχτσε και Σαχτάρ έμειναν στο 0-0.

Ολυμπιακός - Τβέντε 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

                                       
Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 της Τβέντε χάρη σε τέρματα των Φορτούνη (29') και Πάρντο (44'). Μείωσαν στην επανάληψη οι Ολλανδοί με τον Ζίγιετς (77') για το τελικό 2-1.

ΑΕΚ-Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η ΑΕΚ επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο τρίτο φιλικό που έδωσε στην Πολωνία δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία αλλά και κάποιους τομείς όπου πρέπει να δουλέψει περισσότερο.

Βέροια : Ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Γιουσούφ!

Η Βέροια ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (29/7) την απόκτηση του Μοχάμεντ Γιουσούφ.

KAE Άρης : Ανακοίνωσε τον Ντομινίκ Ουότερς!

Ο Άρης επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Ντομινίκ Ουότερς, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αμερικανού πρώην γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου για την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Νίκο Γιαννακόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε τον Μάρκο Πάουλο!

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού κι επίσημα είναι για τα δύο επόμενα χρόνια ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Μάρκος Πάουλο, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αγρινίου.

Skoda Ξάνθη : Ανακοίνωσε τον Πάβολ Φάρκας!

Παίκτης της Ξάνθης είναι κι επίσημα για την επόμενη σεζόν, ο 30χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, Πάβολ Φάρκας.

28/7/15

3ος προκριματικός γύρος Champions League : Παναθηναϊκός - Μπριζ 2-1 (1ος Αγώνας).

Ο Παναθηναϊκός με μια ψυχωμένη και καλή εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο πήρε τη νίκη επί της Μπριζ με 2-1 και παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση στο Βέλγιο όπου θα πρέπει όμως να παίξει ακόμα καλύτερα.

KAE Άρης : Επεκτάθηκε ο δανεισμός του Λαρεντζάκη στον Κολοσσό Ρόδου!

Υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του από τον Άρη.

Skoda Ξάνθη : Ανακοίνωσε τον Νικολάι Ντιμιτρόφ!

Η Skoda Ξάνθη απέκτησε μία ακόμη λύση στα χαφ, αφού ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νικολάι Ντιμιτρόφ. Ως ελεύθερος, από την Μανίσασπορ, αποκτήθηκε ο 27χρονος Βούλγαρος.

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ ο Γιάννης Αθηναίου!

Το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Βασίλης Σπανούλης, υποχρέωσε τον Φώτη Κατσικάρη να καλέσει τον Γιάννη Αθηναίου εκτάκτως στην Εθνική ομάδα.

Απόλλων Πατρών : Τέλος ο Μάριος Μπατής!

Ο Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Μάριου Μπατή, με τον 35χρονο γκαρντ να λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Θανάση Παπαχατζή.

Νέα Κηφισιά : Ανακοίνωσε τον Νίκο Γκίκα!


Νέα Κηφισιά  ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 25χρονο γκαρντ Νίκο Γκίκα για τον επόμενο χρόνο.

Ολυμπιακός : Στην Κρους Ασούλ ο Χόρχε Μπενίτες

Υπέγραψε ο Μπενίτες (pic)
Παίκτης της Κρους Ασούλ είναι  επίσημα ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη μεξικανική ομάδα.

27/7/15

KAE Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Όγκνιεν Κούζμιτς!

                                   Πήρε Κούζμιτς ο Παναθηναϊκός! (video)
Ο Όγκνιεν Κούζμιτς είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την front line του Παναθηναϊκού! Ο 25χρονος σέντερ αγωνίστηκε πέρσι στους Warriors, ενώ θα κάνει σέρβικο δίδυμο στην "πράσινη" ρακέτα με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα!

Ολυμπιακός : Υπέγραψε Στόουκ ο Ιμπραχίμ Αφελάι!

Ανακοίνωσε Αφελάι η Στόουκ
Ο Ιμπραχίμ Αφελάι υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών στην Στόουκ, έτσι μετά την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό συνεχίσει στα 29 του στην Αγγλία.

Πανιώνιος : Ελεύθερος ο Νίκος Γιαννακόπουλος!

Την λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Γιαννακόπουλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος την Δευτέρα (27/7). 

Πανθρακικός : Ανακοίνωσε τον Φρανθίσκο Χαβίτο!

Την απόκτηση του Φρανθίσκο Χαβίτο ανακοίνωσε την Δευτέρα (27/7) η ΠΑΕ Πανθρακικός.

AEΛ Καλλονής : Στην Ντενιζλίσπορ ο Λεοζίνιο!

Δεν τα βρήκε με την Καλλονή και θα συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Λεοζίνιο που συμφώνησε με την Ντενιζλίσπορ.

KAE ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Ούρος Ντούβνιακ!

Ο ατζέντης του Ούρος Ντούβνιακ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, γνωστοποίησε μέσω twitter την μεταγραφή του Σέρβου γκαρντ στον "Δικέφαλο". Λίγο αργότερα ήλθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

ΠΑΟΚ : Ανανέωσε ο Δημήτρης Πέλκας!

Παίκτης του ΠΑΟΚ έως το 2018 θα είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) επικύρωσε την συμφωνία του με τον "δικέφαλο".

26/7/15

Πανθρακικός - Καβάλας 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Πανθρακικός επικρατώντας με 4-0 της Καβάλας. Τρεις διαφορετική σκόρερ για την ομάδα της Κομοτηνής.

Τεουτά-Πλατανιάς 2-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Τζιλβάν
Χωρίς νικητή έληξε και το τέταρτο φιλικό του Πλατανιά στην Βουλγαρία. Οι Χανιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά ισοφάρισαν σε 2-2 την Τεουτά.

Ηρακλής - Παναιτωλικός 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο στο β' μέρος και να έχουν και δυο δοκάρια. 

Παλέρμο - ΑΕΛ Καλλονής 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Καλλονή γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Παλέρμο σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ιταλία. Δύο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Θαλής Θεοδωρίδης. 

ΑΕΛ Καλλονής : Ανακοίνωσε τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλος!

Ποδοσφαιριστής της Καλλονής είναι ο 23χρονος Αργεντίνος μέσος ελληνικής καταγωγής, Εμιλιάνο Ναουέλ Ελλακόπουλος, ως δανεικός από την Τίγκρε.

ΑΕΚ - Κορόνα Κίελτσε 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Με καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς φάσεις στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ ξεκόλλησε στην επανάληψη όταν με γκολ και ασίστ του Κρισάντους σκόραρε δις, για το τελικό 2-0 επί της Κορόνα.

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον!

Φινμπόγκασον
Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία. Υποσχέθηκε πολλά γκολ ο Ισλανδός στράικερ.

25/7/15

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Η κλήρωση των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018!

                                   
Σε γκρουπ με τέσσερις αντιπάλους, τις Κύπρο, Εσθονία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη και Βέλγιο "έπεσε" η Εθνική μας ομάδα στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2018, που θα γίνει στη Ρωσία. Δείτε αποτελέσματα της κλήρωσης σε όλες τις ηπείρους.

Ντεν Χάαχ - Βέροια 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Βέροια, Μαραγκός
Η Βέροια έδωσε φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με την Ντεν Χάαχ και επικράτησε με 2-1. Ο Μπαλάφας σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας της Ημαθίας, που άφησε ικανοποιητικά δείγματα γραφής.