Τελευταία Νέα

17/1/16

18η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ Καλλονής 3-1

Αφού έχασε ένα ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αστέρας σοβαρεύτηκε και νίκησε εύκολα με 3-1 την Καλλονή στην Τρίπολη. Εννέα αποβολές στο πρωτάθλημα έφτασε η Καλλονή. Με εννέα τελείωσε ο Αστέρας!
Ωραίο ματς στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Καλλονή. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους Αρκάδες με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ και παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας σοβαρεύτηκε. Η είσοδος του Μπερτόλιο ήταν καθοριστική, οπότε η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου και επετεύχθη τελικά.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νιας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας)
Συνθέσεις:
Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (Τορμένα 83'), Νίκο Φερνάντες (Μπερτόλιο 46'), Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 59'), Φούντας, Γιάννου.
ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σταμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Γουερέ (Γιουκαρής 69'), Μάρκοβιτς (Μπραούλιο 74'), Μανούσος (Κάρλσον 88').
Γκολ:  Ιγκλέσιας (52' κεφαλιά, 61' σουτ) , Γιάννου (57' σουτ) -Μανούσος (41' πέναλτι),
Κάρτες: Ζησόπουλος (κίτρινη 41'), (κόκκινη 2η κίτρινη), Ελλακόπουλος (43' κίτρινη), Παντελιάδης (54' κίτρινη), Γκοϊάν (κίτρινη 59'), Ελλακόπουλος (κόκκινη - 2η κίτρινη 63'),

Ανασκόπηση αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καλλονή να αιφνιδιάζει τον Αστέρα και να πιέζει στα πρώτα λεπτά. Μάλιστα στο 4ο λεπτό θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μπαντής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ένα μακρινό σουτ του Μανούσου, ο οποίος δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του αρκετές φορές. Η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενος ήρθε στο 17ο λεπτό, όταν αρχικά ο Καλτσάς έκανε ένα σουτ με τον Μπαντή να μην αποκρούσει σωστά και τον Γουερένα στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στην επαναφορά.
Ο Αστέρας είχε μία μεγάλη στιγμή στο 31ο λεπτό, όταν ο Δαύκος έκανε άστοχη έξοδο και ο Νίκο επιχείρησε να σκοράρει από απόσταση, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Μετά από ώρα... γκολ.
Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ζησόπουλος μάρκαρε αντικανονικά τον Μανούσο έστω και οριακά στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Από τα 11 βήματα ο Μανούσος έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να κάνει το 2-0 για την Καλλονή στο 45', όμως ο Μπαντής έδιωξε εντυπωσιακά το σου του Μανούσου που έχασε κεφαλιά λίγο αργότερα!

Καθάρισε ο Αστέρας.

Το δεύτερο μέρος είχε απίστευτο ρυθμό, με την Καλλονή να απειλεί και πάλι, όμως ο Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα στο 52ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιάννου έδωσε στον Μπερτόλιο και αυτός έκανε τη σέντρα με τον Ιγκλέσιας να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ.
Οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Κουρμπέλης βρήκε ωραία τον Στανισάβλιεβιτς στα άκρα, αυτός με το κεφάλι έστρωσε στον Γιάννου και αυτός με πλασέ αμέσως έγραψε το 2-1 στο 57ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-2 δυο λεπτά αργότερα, όμως ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τσαμπούρη.
Ένα λάθος του Σπυρόπουλου στην άμυνα της Καλλονής είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε φάση διαρκείας για τον Αστέρα που κατέληξε σε γκολ με σουτ από τον Ιγκλέσιας στο 61ο λεπτό για να γίνει το 3-1. Η Καλλονή παραλίγο να μειώσει στο 73ο λεπτό με τον Αναστασιάδη, όμως την κεφαλιά του απέκρουσε ο Μπαντής. Ο Αστέρας πίεσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες ακόμα, όμως το ματς έμεινε στο 3-1, όμως η Καλλονή έφτασε ξανά στο γκολ με τον Μπαντή και πάλι να λέει "όχι".
Αξίζει να αναφέρουμε πως και ο Αστέρας ολοκλήρωσε με δέκα, αφού ο Τορμένα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίστηκε δυο λεπτά αργότερα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Οι Αρκάδες είχαν ολοκληρώσει όλες τους τους κινήσεις από τον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου