Τελευταία Νέα

13/1/16

Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε τον Ιλιά Αλεξίεβιτς!

Αλεξίεβιτς
Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 υπέγραψε στον Παναιτωλικό ο Ιλιά Αλεξίεβιτς, όπως γνωστοποίησε επισήμως η ομάδα του Αγρινίου. Ο διεθνής Λευκορώσος είναι το δεύτερο απόκτημα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Μετά τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Κριστιάνο, ο Παναιτωλικός απέκτησε τον διεθνή Λευκορώσο Ιλιά Αλεξίεβιτς. Η αγρινιώτικη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ενέταξε στο δυναμικό της τον 25χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 στο Ζόντινο και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Τορπέντο. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκόμελ και από το 2013 ήταν στέλεχος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ.
Έχει 9 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, είχε κληθεί στην αποστολή για τα ματς με Σλοβακία και Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2016, ενώ αγωνίστηκε στην εκτός έδρας φιλική ισοπαλία με το Λουξεμβούργο στις 9 Αυγούστου 2014. Έχει φορέσει το εθνόσημο της ομάδας της χώρας του στα φιλικά με Μεξικό, Τατζικιστάν, Βουλγαρία, Τουρκία, Αλβανία, Καναδά, Ιορδανία και Τουρκία.
Η ανακοίνωση: 
"Ο Ίλια Αλεξίεβιτς είναι από σήμερα μέλος της ομάδας μας. Ο διεθνής Λευκορώσος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, με χρονική διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2017. Ο Αλεξίεβιτς από αύριο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 8".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου