Τελευταία Νέα

26/1/16

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

                                   
Η απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός με τον 21χρονο άσο να υπογράφει το απόγευμα της Τρίτης το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι.
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης (26/1) ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι διάρκειας 3,5 ετών.
Ο 21χρονος άσος εξασφάλισε την Δευτέρα την ελευθέρας του από την Στουτγάρδη, με τον Γερμανικό σύλλογο να κρατάει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, και εν συνεχεία ταξίδεψε στην Αθήνα.
Ο νεαρός κίπερ βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία των πράσινων και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και από την Τετάρτη (27/1) αναμένεται να φορέσει την πράσινη φανέλα και να ξεκινήσει προπονήσεις.
Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση μέχρι το καλοκαίρι του 2019 του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1994 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας από Έλληνες γονείς. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Στουτγάρδης και σταδιακά βρέθηκε στην πρώτη ομάδα όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 του. Φέτος έκανε ντεμπούτο στη Μπουντεσλίγκα.
Ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Γερμανίας κάτω των 17 ετών που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο κατακτώντας την τρίτη θέση και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2011 όπου πήρε το αργυρό μετάλλιο. Επίσης έχει παίξει με την εθνική κάτω των 18, κάτω των 19 και κάτω των 20 ετών".

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε για τη νέα εμπειρία στην καριέρα του.

-Τι σε έκανε να αφήσεις για πρώτη φορά τη Γερμανία και τη Στουτγάρδη και να έρθεις στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό;«Ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο χάρη στον Παναγιώτη και όσα μου έχει πει. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Είδα την πρόταση του Παναθηναϊκού σαν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστώ και να προοδεύσω μέσα από αυτόν. Με έφερε εδώ το project που μου παρουσιάστηκε».
-Πιστεύεις ότι στον Παναθηναϊκό θα βρεις τις ευκαιρίες που δεν σου δόθηκαν στη Στουτγάρδη;«Μετά από 14 χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα και στη ζωή μου. Ο Παναθηναϊκός είναι η κατάλληλη ομάδα για να ανοίξω τα φτερά μου».
- Μέσα από τον Παναθηναϊκό βλέπεις την ευκαιρία να παίξεις στην Εθνική Ανδρών; Και αν ναι, πού στη Γερμανία ή στην Ελλάδα;«Αυτό που θέλω είναι να παίξω και να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να κάνω καλές εμφανίσεις και να κερδίσω μια θέση στην Εθνική Γερμανίας. Από την Ελλάδα δεν με έχει προσεγγίσει ποτέ κάποιος για να παίξω στην Εθνική. Βήμα – βήμα βλέπω τα πράγματα πώς θα εξελιχθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου