Τελευταία Νέα

13/2/16

22η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Πλατανιάς 0-2

Ο Πλατανιάς παίζοντας το γνωστό παιχνίδι των αντεπιθέσεων έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Πανθρακικού τον οποίο και κέρδισε 2-0. Με το ενάμισι πόδι στη δεύτερη κατηγορία οι "κροκόδειλοι".
Ματς δίχως τέλος για τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή απέναντι στον Πλατανιά. Αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι Κρητικοί νίκησαν σχετικά εύκολα και πλέον σχεδιάζουν με άνεση την επόμενη σεζόν. Οι "κροκόδειλοι" ξεκίνησαν δυνατά, είχαν δοκάρι, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Σωτηρίου.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: "Δημοτικό Γήπεδο Κομοτηνής"
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος  (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Αντώνιος Πυλαρινός (Ζακύνθου)
4ος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)
Συνθέσεις:
Πανθρακικός (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Χρήστου (Γαβριηλίδης 79'), Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (Βάλτερ 59'), Ντιγκινί, Ιγκόρ.
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σενίν, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (Ντίνας 91'), Γουνδουλάκης (Στανισάβλιεβιτς 67'), Ανγκούλο.
Γκολ: Σελίν (σουτ 18'), Ανγκούλο (σουτ 49')
Κάρτες: Γκινιάτιτις (κίτρινη 43'), Χρήστους (κίτρινη 47')

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν ο Μπανανά έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας έδωσε τη μπάλα στον Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός καθυστέρησε αρκετά να πλασάρει με αποτέλεσμα ο Μπανανά να τον προλάβει και να του κλέψει τη μπάλα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ηλιάδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Παπαγεωργίου.
Ευκαιρίες εσείς; Γκολ εμείς.
Ότι δεν κατάφερε ο Πανθρακικός το έκανε ο Πλατανιάς δυο λεπτά αργότερα. Ο Μουνάφο με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Σελίν με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 0-1 για τους Κρητικούς. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρος ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Πλατανιά. Ο Μενδρινός έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Ανγκούλο με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι βέβαια διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντιγκινί πήρε μία κεφαλιά, όμως ο Αποστολόπουλος πάνω στη γραμμή έδιωξε και κράτησε το σκορ στο 2-0.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός πήρε την κατοχή, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου