Τελευταία Νέα

14/2/16

22η Aγωνιστική Super League : ΑΕΛ Καλλονή - Πανιώνιος 1-1

Τσαμπούρης Μπαργκάν
Μπορεί τα πρώτα 25 λεπτά να ήταν... σούπα στη συνέχεια Καλλονή και Πανιώνιος έπαιξαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο (1-1) αλλά σε κρατούσε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
To παιχνίδι ξεκίνησε και όλοι όσοι το παρακολούθησαν πίστεψαν πως θα βλέπαμε μία από τις χειρότερες αναμετρήσεις της σεζόν. Τα πάντα άλλαξαν μετά το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 29ο λεπτό. Στη συνέχεια ο ρυθμός έγινε 'τρελός" με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες.
Η Καλλονή ήταν καλύτερη, ισοφάρισε, όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο λόγω των κακών επιλογών στην τελική προσπάθεια.

Η ταυτότητα του ματς:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (Τάρλας)
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου)
4ος: Νικόλαος Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Συνθέσεις:
ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Βαλλιός (Γεωργίου 37'), Γκόλιας, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (Σπυρόπουλος 85'), Τσαμπούρης, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (Κάρλσον 74'), Μανούσος.
Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (Τζανδάρης 83'), Χαλκιαδάκης (Μπακασέτας 72'), Μπαργκάν (Καραμάνος 63'), Ανσαριφάρντ.
Γκολ: Αναστασιάδης (σουτ 44') -- Ανσαριφάρντ (σουτ 29'),
Κάρτες: Οικονόμου (10' κίτρινη), Καθάριος (24' κίτρινη), Μανούσος (κίτρινη 31'), Μπαργκάν (59' κίτρινη), Κόρμπος (93' κίτρινη).

Ανασκόπηση αγώνα:

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις στο ξεκίνημα του. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως η πρώτη καλή στιγμή ήταν ουσιαστικά και γκολ! Ο Χαλκιαδάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Δαύκο να μην αποκρούει σωστά και τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει από κοντά στο 29ο λεπτό κάνοντας το 0-1.  Οι γηπεδούχοι έχασαν μία καλή στιγμή στο 37ο λεπτό με τον Ελλακόπουλο, όμως το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και ένα ακόμα σουτ από τον Μανούσο, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Ισοφάρισε και παραλίγο να το φάει αμέσως!
Η Καλλονή έφερε το ματς στα ίσα στο 44ο λεπτό. Ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ με τον Μάρκοβιτς να παίρνει την κεφαλιά. Ο Μίκιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αναστασιάδης την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1. Με τη σέντρα του αγώνα ο Ανσαριφάρντ βγήκε φάτσα με τον Δαύκο, όμως το πλασέ του Ιρανού πέρασε άουτ.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Καλλονή να χάνει κι άλλη καλή στιγμή. Ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Ρισβάνης τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Καθάριου που "καθάρισε" ο Δαύκος.  Στο κόρνερ ο Φαβάλι προσπάθησε να διώξει τη μπάλα που πήρε ύψος και πήγε στο δοκάρι της ομάδας του! Στην αμέσως επόμενη φάση η Καλλονή άγγιξε το 2-1 όταν ο Μανούσος από καλή θέση καθυστέρησε να σουτάρει όμως όταν το έκανε η μπάλα πέρασε άουτ.
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την Καλλονή να πιέζει ασφυκτικά και να δημιουργεί κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Πανιώνιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου