Τελευταία Νέα

14/2/16

22η Aγωνιστική Super League : Παναιτωλικός - Λεβαδειακό 2-0


Χάρη σε δύο γκολ του Φαμπιόν Μουνιός, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Tεταρτη σερί νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου με πρόσωπο του αγώνα τον Φαμπιάν Μουνιός, επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και έφτασε τους 29 βαθμούς στη Super League, ύστερα από 22 αγώνες.
Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, έμεινε χωρίς νίκη από τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και είχε επιβληθεί εκτός έδρας 2-1 της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Από τότε έως σήμερα οι Βοιωτοί μετρούν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Με το τρίποντο ο Παναιτωλικός ρέφαρε για την ήττα της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο και συνεχίζει δυναμικά την άνοδο στη βαθμολογία.

Η ταυτότητα του ματς:

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Δημήτρης Βέρρης (Λέσβου)
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46' Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72' Ο. Φερέιρα).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74' Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.
Γκολ: Μουνιός (62', 90'+3')
Κάρτες: Κέβιν (10'), Ουάρντα (31') - Μερεμπασβίλι (9'), Τριποτσέρης (21'), Μουλόπουλος (83')

Ανασκόπηση αγώνα:

Ένα κακό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, χωρίς ρυθμό και φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε στο 17', όταν η κεφαλιά του Ουάρντα πέρασε άστοχα εκτός εστίας. Στο 21' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά το πλασέ του Κάπελ εξουδετέρωσε ο Βερέμκο. Στο 23' ο Μάρκος Πάυλο εκτέλεσε φάουλ για τους Αγρινιώες, αλλά ο Λευκορώσος γκολκίπερ κράτησε την εστία του απαραβίαστη.
Σε παθητικό ρόλο ο Λεβαδειακός στο πρώτο μισάωρο, που απείλησε για πρώτη φορά στο 31'. Ο Ατζαγκούν έκανε το σουτ με το δεξί, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Κυριακίδης απομάκρυνε με τις γροθιές του. Δύο ακόμα σουτ για τους παίκτες του Παναιτωλικού στο πρώτο μέρος, από Ουάρντα και Πάουλο, που δεν είχαν τύχη.
Από το 45' μέχρι το 60' δεν χάθηκε καμία κλασική ευκαιρία. Το γκολ ωστόσο για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήρθε στο 61'. Πολύ ωραία κάθετη πάσα από τον Παπάζογλου, εξαιρετικό πλασέ με το δεξί από τον Μουνιός, με τον Βερέμκο να μην μπορεί να κάνει κάτι και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή του γωνία. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 64'. Ο Μάντζιος πήρε ωραία πάσα, γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή από τα αριστερά, αλλά απομάκρυνε η άμυνα του Παναιτωλικού προτού δημιουργηθεί περαιτέρω κίνδυνος.
Ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Κυριακίδη ακόμα και μετά το γκολ που δέχτηκε. Ένα μόνο σουτ του Μαχαίρα στο 74 και τίποτα άλλο. Και ενώ η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε την κατοχή και πίεζε για γκολ, ο Κάπελ έφυγε στην αντεπίθεση. Έδωσε στον Παπάζογλου αριστερά αυτός σούταρε, ο Βερέμκο έδιωξε, αλλά ο Μουνιός πήρε το ριμπάουντ στο 93' και έγραψε το τελικό 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου