Τελευταία Νέα

12/2/16

ΑΕΛ Καλλονής : Ανακοινωσε τους Κυριάκο Στρατηλάτη και Αλέξανδρο Φιορέτο!

Στρατηλάτης
Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Κυριάκου Στρατηλάτη και του μέσου Αλέξανδρου Φιορέτου προχώρησε η Καλλονή. Ο Άντριου Χογκ έκανε προσφυγή σε βάρος της ομάδας της Λέσβου και αποτελεί παρελθόν.
H καλλονή παρότι είναι στην τελευταία θέση της Super League και επί της ουσίας μόνο με θαύμα θα μείνει στην κατηγορία, προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών. Ο ένας είναι ο 27χρονος τερματοφύλακας Κυριάκος Στρατηλάτης, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Είναι γεννημένος στις 05/01/1988 και έχει περάσει από Άρη, Λεβαδειακό και Κέρκυρα. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Κυριάκου Στρατηλάτη.
Ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1988. Έχει αγωνιστεί στον Άρη, τον Λεβαδειακό, την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!".
Ο έτερος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛΚ είναι ο Αλέξανδρος Φιορέτος. Ο 20χρονος (27/1/1995) πρώην μέσος της Χέλσινγκμποργκ, που προ καιρού είχε δοκιμαστεί ανεπιτυχώς στον Ατρόμητο, συμφώνησε με την ομάδα της Λέσβου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
"Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Φιορέτο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1995 στη Σουηδία (έχει καταγωγή από τη Ζαχάρω Ηλείας) και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Λουντ ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στη Χέλσινγκμποργκ. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".
Φιορέτος
Από εκεί και πέρα, ο Μαλτέζος γκολκίπερ Άντριου Χογκ κινήθηκε νομικά σε βάρος της ΠΑΕ και βρίσκεται ήδη στη χώρα του, αναζητώντας νέα ομάδα. Εφέτος έχασε τη θέση του βασικού από τον Κώστα Δαύκο. Αναφορικά με την προπόνηση και το προσεχές ματς με τον Πανιώνιο, σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Στρατής Βαλιός ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον προσαγωγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου