Τελευταία Νέα

15/2/16

NBA All Star Game 2016 : Ανατολή-Δύση 173-196

Ένα All Star Game που έγραψε ιστορία (video)

Στο πιο παραγωγικό All Star Game όλων των εποχών, η Δύση νίκησε 196-173 την Ανατολή στο Τορόντο, με MVP για δεύτερη σερί σεζόν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και αποθέωση για τον Κόμπι Μπράιαντ .

Ούτως ή άλλως το All Star Game στο Τορόντο θα έμενε στην ιστορία, καθώς επρόκειτο για τη 18η και τελευταία συμμετοχή του Κόμπι Μπράιαντ στη γιορτή του μπάσκετ. Ο 38χρονος θρύλος γνώρισε την αποθέωση που του άξιζε (έχοντας 10 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ), αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος που το ξενύχτι άξιζε. 

Οι αστέρες του ΝΒΑ είχαν πολλή διάθεση για θέαμα και χαβαλέ, καμία για… άμυνα κι έτσι η Δύση επικράτησε 196-173 (!) της Ανατολής στον πιο παραγωγικό αγώνα όλων των εποχών. Οι 369 πόντοι που πέτυχαν συνολικά οι δύο ομάδες συνέτριψαν το περσινό ρεκόρ 321. 

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα ψηφίστηκε MVP για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάτι που είχε να συμβεί από εποχής Μπομπ Πέτιτ (1958 και 1959).


         

Ο δε Πολ Τζορτζ είχε 41 πόντους για τους ηττημένους και απείχε έναν από το απόλυτο ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1962. 

        

Με 1:06 πριν το φινάλε, ο Κόμπι Μπράιαντ αντικαταστάθηκε για τελευταία φορά από τον Γκρεγκ Πόποβιτς και ένα ολόκληρο γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να τον αποθεώσει με την ιαχή «Κόμπι-Κόμπι» να δονεί την ατμόσφαιρα. 

       

Τον αγώνα υπολογίζεται πως παρακολούθησαν περισσότεροι από 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ το ραντεβού για το 2017 δόθηκε στη Σάρλοτ. 

 inner

                     
Δείτε τον διαγωνισμό καρφωμάτων



Δείτε τον διαγωνισμό τριπόντων

        

Και… Κλέι ο Κάρι (video)

Δείτε τον διαγωνισμό του «Skills Challenge»

           

Ο ψηλός έχει… skills (video)


Rising Stars Challenge : Team USA - Team World 157-154


Το ορεκτικό ήταν σούπερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου