Τελευταία Νέα

12/3/16

25η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης 0-2

Ο Άρης πέρασε από την Καλαμαριά, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα χάρη στα γκολ των Καπνίδη και Ντούνη, και διατήρησε τη διαφορά των 13 βαθμών από τη Δόξα Δράμας.
Δύο γκολ των Αντώνη Καπνίδη και Μάρκου Ντούνη, ήταν αρκετά για να δώσουν στον Άρη τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, εκτός έδρας με 2-0, και να διατηρήσει τη διαφορά των 13 βαθμών από τη δεύτερη Δόξα Δράμας (νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, του οποίου την κούρσα οδηγεί.
Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καλαμαριάς, ο Νταμαρλής παραλίγο να πετύχει το αυτογκόλ, μετά από λανθασμένη εκτίμηση.
Καπνίδης και Τάτος, στο 11' και στο 31', επιχείρησαν με κεφαλιά να παραβιάσουν την εστία του Κωνσταντίνου, δίχως αποτέλεσμα όμως.
Οι "κίτρινοι" άνοιξαν το σκορ στο 58ο λεπτό, όταν ο Σέρχιο Κόκε εκτέλεσε το φάουλ, ο Αντώνης Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κωνσταντίνου.
Στο 64ο λεπτό, ο Ντούνης έπιασε το σουτ από τη μικρή περιοχή, αμαρκάριστος, και διπλασίασε τα τέρματα του Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κωνσταντίνου, Μούχαλης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής (63΄Ζαννέτου), Πάλλα, Τσουκάνης, Κανούλας, Γεωργίου (73΄Μήτσικας), Ευσταθίου.
ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (76΄Μελισσάς), Τσουμάνης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (70΄Πόι), Καπνίδης (82΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου