Τελευταία Νέα

6/3/16

25η Aγωνιστική Super League : Βέροια - Λεβαδειακός 0-0

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Δοκάρι στο 21' με τον Μαγέφσκι οι γηπεδούχοι και στο 66' οι Βοιωτοί με τον Μερεμπασβίλι.
Οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δυο εστίες και μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος στον αγώνα της Βέροιας με το Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο και να έχουν ένα δοκάρι με τον Μαγέφσκι στο 21', ενώ στο β' μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους οι Βοιωτοί και θα μπορούσαν να σκοράρουν στο δοκάρι του Μερεμπασβίλι με εκτέλεση φάουλ (66').
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφτασε τους 25 βαθμούς και είναι στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αυτή του Άκη Μάντζιου συνεχίζει την εξαιρετική φετινή της πορεία, μετρώντας ήδη 32 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Βέροιας"
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης, Δημήτριος Γκάγκας
Τέταρτος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν (86' Νέτο), Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (79' Καϊκούτ), Γιουσούφ, Μαγέφσκι (62' Αμπντούν), Ανάκογλου, Ναζλίδης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46' Ατζαγκούν, 68' Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί (84' Τσουρίκοφ), Τόπι.
Κάρτες: 50' Μαγέφσκι, 64' Ναζλίδης, 76' Μαλόν, 87' Παππάς, 89' Μαχαμάτ.

Ανασκόπηση αγώνα:

Καλύτερη ήταν η εικόνα της Βέροιας στο πρώτο μέρος και αν κάποια ομάδα εδικαιούτο να σκοράρει, ήταν αυτή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Με 8-1 τελικές προσπάθειες και 66%-34% κατοχή μπάλας, αν μη τι άλλο η "Βασίλισσα του Βορρα" ήταν σαφώς πιο επιθετική από τους Βοιωτούς που προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Καντιμοίρη.
Στο 10', η κεφαλιά του Ναζλίδη -ύστερα από εκτέλεση κόρνερ- δεν βρήκε στόχο, για να ακολουθήσει δυο λεπτά μετά ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Βέροιας που λίγο έλειψε να καταλήξει σε γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 17' το πλασέ του Μερεμπασβίλι ήταν άστοχο. Πέραν τούτου ουδέν για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο πρώτο 45λεπτο.
Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρουςγια τη Βέροια σημειώθηκε με τον Μαγέφσκι (21'), ο οποίος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη. Οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να βρουν χώρους. Στο 41' το μακρινό σουτ του Ανάκογλου βρήκε σε ετοιμότητα τον Μοσχονά, ενώ στο 45' ο Μαγέφσκι έκανε ωραία κίνηση, σούταρε, αλλά "σημάδεψε" τον Μανωλά και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Με την έναρξη του β' μέρους, ο Μάντζιος έβαλε στο ματς τον Ατζαγκούν αντί του Μπεν, θέλοντας να "φρεσκάρει" την επιθετική του γραμμή. Παρ' όλα αυτά, η Βέροια έχασε τρομερή ευκαιρία για να προηγηθεί στο 53' με τον Ναζλίδη, όταν βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι, όμως άργησε και έχασε μοναδική φάση για να σκοράρει. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο, με το Λεβαδειακό να κλείνει καλά τους χώρους και να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να βρουν κενά και να απειλήσουν.
Από μια στημένη φάση παραλίγο να προηγηθεί στο σκορ η ομάδα της Βοιωτίας (66'), όταν η εκτέλεση φάουλ του Μερεμπασβίλι βρήκε το δοκάρι του Καντιμοίρη, ο οποίος έπεσε, αλλά αν η μπάλα πήγαινε μέσα, δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Ένα λεπτό μετά, ο Ατζαγκούν στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε, αφήνοντας την θέση του στον Παππά, έχοντας αγωνιστεί μόλις για 22 λεπτά. Μάλιστα, θα μπορούσε να αποτελέσει τον δήμιο της Βέροιας 11 λεπτά μετά, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική φάση στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου