Τελευταία Νέα

6/3/16

25η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - ΠAOK 2-1

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά έχασε τελικά με 2-1 από τον ψυχωμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή και πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ, μετα και την αφαίρεση βαθμών από τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.
'Eπαιξε με τη φωτιά ο ΠΑΟΚ και κάηκε. Ο Δικέφαλος παρότι οι παίκτες του και ο Ίγκορ Τούντορ είχαν δεσμευθεί χθες στην επικοινωνία μέσω Skype στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν όλους τους διαθέσιμους βαθμούς,έκαναν μία ντροπιαστική εμφάνιση στο αμέσως επόμενο ματς κόντρα στον Πανθρακικό.
Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 21΄με τον Χατζηισαΐα, ωστόσο έδειχνε ότι δεν πατούσε στα καλά στα πόδια του και τελικά ήρθε μία απροσδόκητη ανατροπή από τον Πανθρακικό που είχε μόλις 14 βαθμούς και ο οποίος δεν είχε χάσει ούτε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. 
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα πολλά ατομικά λάθη και την κακή ανασταλτική λειτουργία του. Και αφού γλίτωσε το γκολ στο πρώτο μέρος, το δέχθηκε στο 50  λεπτό όταν ο Ίγκορ μόνος ανενόχλητος μέσα στην περιοχή του Δικεφάλου πήρε την ασίστ από τον Τσιάρα και σούταρε εύστοχα.  Τελικά ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα από τον Παπαγεωργίου στο 88΄.
Η ομάδα του ‘Ιγκορ Τούντορ έπαιξε, στο ενδιάμεσο, φουλ επίθεση, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο, φανέρωσε για μία ακόμη φορά τις μεγάλες αγωνιστικέ αδυναμίες που έχει φέτος και κυρίως το γεγονός ότι δεν διαθέτει παίκτες να την σηκώσουν στις πλάτες τους στα δύσκολα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης.
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης, Εμμανουήλ Καλφάκης.
Τέταρτος διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης.
Συνθέσεις:
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (Λαδάκης 71'), Ντιγκινί (93' Βάλτερ) και Ιγκορ (Νικόλτσης 90').
ΠΑΟΚ:  Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (Κάτσε 56'), Χαρίσης (Αθανασιάδης 56'), Λέοβατς (Κάκκο 70'), Αντονις, Πέλκας και Μυστακίδης.
Κάρτες: Αντονις 76', Λαδάκης 77', 88΄ Παπαγεωργίου.
Γκολ: Χατζηισαΐας 21', Ιγκορ 49', Παπαγεωργίου 88'.

Ο αγώνας:

Στο 2' ο Λέοβατς έκανε σέντρα-σουτ αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε ενώ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ. Το σουτ του Μουδούρογλου στο 6' δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Βελλίδη και στο 8' ο Τζαβέλλας έκανε γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ όμως η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον ΠΑΟΚ. Γενικότερα στο πρώτο 10λεπτο οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ανοιχτά ενώ οι "ασπρόμαυροι" φανέρωναν πρόβλημα στην επιθετική ανάπτυξη.
Ανέβασε στροφές ο ΠΑΟΚ και άνοιξε το σκορ.
Στο 18' ο ΠΑΟΚ κέρδισε φάουλ σε καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τζαβέλλας ήταν αυτός που το εκτέλεσε αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Μετά "έπιασε" ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο Βίτορ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα και ο πορτιέρο του Πανθρακικού απομάκρυνε με γροθιές. Στο 21' έπιασε τόπο η πίεση του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" σκόραρε με κεφαλιά του Χατζηισαΐα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα.
Στο 23' μετά από το σουτ του Κίτσιου, η μπάλα κόντραρε στον Πεταυράκη και κατέληξε κόρνερ. Ο Μυστακίδης στο 26' μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά η σέντρα-σουτ που έκανε δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον ΠΑΟΚ (μέχρι εκείνο το σημείο η κατοχή ήταν 28%-72% υπέρ των "ασπρόμαυρων"). Στο 30' ο Ντιγκινί σούταρε και ο Βελλίδης μπλόκαρε ενώ στο 34' το συρτό σουτ του Τζιόλη ήταν άστοχο. Οι "ασπρόμαυροι" γενικότερα είχαν βελτιωθεί πολύ μετά τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Πανθρακικού συνεργάστηκαν ωραία στο 41' αλλά το σουτ του Ηλιάδη δεν ήταν καλό, στο 43' ο Αθανασιάδης μπλόκαρε το σουτ του Μυστακίδη και το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-1.
Ισοφάριση για τον Πανθρακικό με τον Ιγκορ.
Στο 48' ο Ποτουρίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Βελλίδης άφησε την μπάλα να φύγει άουτ. Ο Πανθρακικός μάλιστα στο 49' κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Τσιάρας πάσαρε στον Ιγκορ και εκείνος έκανε το διαγώνιο σουτ (ολιγωρία της άμυνας του "Δικεφάλου"), με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να "αντιδράσει" και να διαμορφώνεται το 1-1. Ο Μπαϊκαρά στο 55' έγινε απειλητικός. Ο Χατζηισαΐας γλίστρησε και ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού το εκμεταλλεύτηκε αυτό κάνοντας το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα (ο Μπαϊκαρά βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο του "Δικεφάλου").
Στο 58' ο Παπαγεωργίου λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Αθανασιάδης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Στο 63' η κεφαλιά του Κλάους που είχε μπει στο παιχνίδι, πέρασε ψηλά άουτ και στο 57' ο ίδιος είχε δοκάρι μετά από σουτ μέσα στην περιοχή. Ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει και στο 68' ο Λέοβατς "έπιασε" το σουτ ωστόσο ο Αθανασιάδης απέκρουσε. Στο 71' ο Μυστακίδης πήρε την κεφαλιά όμως αυτή κατέληξε άουτ.
Πίεση από τον ΠΑΟΚ, το 2-1 ο Πανθρακικός!
Ο "Δικέφαλος" προσπαθούσε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ ενώ στο 76' ο Ντιγκινί κέρδισε φάουλ σε καλή θέση. Η εκτέλεση αυτού, όμως, δεν ανησύχησε τον Βελλίδη. Στην συνέχεια υπήρξε μια μικροένταση μετά από κίτρινη που δέχτηκε ο Λαδάκης σε φάουλ πάνω στον Τζαβέλλα και στο 81' ο Κλάους έκανε το σουτ αλλά αυτό δεν ήταν καλό. Στο 83' πέρασε ανεκμετάλλευτη η κεφαλιά του Μυστακίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα ο οποίος στο 85' υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 88' οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το 2-1! Ο Ιγκορ πάσαρε στον Παπαγεωργίου και έκανε σουτ από τα δεξιά νικώντας τον Βελλίδη. Μετά δεν άλλαξε κάτι (ο Μυστακίδης στο 93' απλά έκανε ένα άστοχο σουτ) και ο Πανθρακικός πήρε μια σπουδαία νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου