Τελευταία Νέα

11/3/16

Στην Ράγιο OKC ο Γιώργος Σαμαράς!

Παίκτης της Ράγιο OKC είναι εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Σαμαράς, με την αμερικανική ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του 31χρονου Έλληνα φορ.
Συμπαίκτης των Ντανιέλ Φερνάντες και Ντέρεκ Μπόατενγκ είναι πλέον ο Γιώργος Σαμαράς, με την ομάδα του NASL (δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ) να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο Έλληνα στράικερ για να την ενισχύσει για το πρωτάθλημα του 2016 που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.
"Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι και ευλογημένοι που είμαστε σε θέση να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Γιώργο Σαμαρά. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο κατά τη διάρκεια της καριέρας του και είμαστε πολύ τυχεροί που τον προσθέτουμε στο σύλλογό μας.
Θα φέρει στην ομάδα μας τεράστια εμπειρία ενώ διαθέτει και εκπληκτικό ταλέντο που θα μας βοηθήσει", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο τεχνικός της Ράγιο OKC, Άλεν Μαρσίνα.
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Οκλαχόμα και εντάσσομαι στην Ράγιο  OKC. Απέκτησαν πολλούς καλούς παίκτες και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, ελπίζοντας πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην πρώτη μας σεζόν στο πρωτάθλημα του NASL", δήλωσε από την πλευρά του ο "Sam".
Σημειώνεται πως η Ράγιο OKC γίνεται ο έκτος κατά σειρά σύλλογος στην επαγγελματική καριέρα του Σαμαρά μετά την παρουσία του σε Χέρενφεν, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ και Αλ-Χιλάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου