Τελευταία Νέα

7/6/16

ΚΑΕ Άρης : Ανανέωσε ο Σπύρος Μούρτος!

Τη φανέλα του Άρη ως το 2019 θα φορά ο Σπύρος Μούρτος, με τους "κίτρινους" να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνια με τον 26χρονο κόμπο γκαρντ.
Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Σπύρου Μούρτου δεν πέρασαν... απαρατήρητες. Επιβραβεύτηκαν με νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κίτρινους", τη φανέλα των οποίων θα φορά ως το 2019. Ο 26χρονος γκαρντ είχε υπογράψει το 2014 συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Δεδομένων των εμφανίσεων και της προσφοράς του όμως, η ΚΑΕ Άρης δεν περίμενε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να τον επιβραβεύσει.
Του προσέφερε άμεσα νέο τριετές συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους, κρατώντας τον στο "Nick Galis Hall" μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο αρχηγός του Άρη είχε 5.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: 
"Η Άρης ΚΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Μούρτο. Ο αρχηγός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, είπε πως : 
"ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Άρη για πολλούς λόγους, εκτός του ότι αγαπάω αυτή την ομάδα και έχω την τιμή να είμαι αρχηγός της.  Η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη, η παραμονή του κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη, το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια και φυσικά ο υπέροχος κόσμος του Άρη ήταν οι βασικότεροι".
Ενώ, απευθυνόμενος στον έκτο παίκτη της ομάδας, είπε: 
"Γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου τα μεγάλα λόγια... Ωστόσο, υπόσχομαι στους φιλάθλους μας πως όπως φέτος έτσι και στις χρονιές που θα ακολουθήσουν θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου