Τελευταία Νέα

20/7/16

Ξάνθη - Πιρίν 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της Πιρίν στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί Βουλγαρικού εδάφους με τον Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές ενδεκάδες και τον Λουσέρο να χρίζεται σκόρερ.
Θετικό ήταν για την Ξάνθη το πρώτο τεστ στην Βουλγαρία με τους Ακρίτες να επικρατούν με 1-0 της Πιρίν χάρη σε γκολ του Λουσέρο. Ο τεχνικός της Ξάνθης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.
Αρχικά η Ξάνθη απείλησε στο 7’ όταν ο Μελισσόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα ενώ στο 10’ ο Τριάδης είδε την κεφαλιά του να χτυπάει στο δοκάρι και στο 19’ μετά από σέντρα του Τριάδη, η κεφαλιά του Ράνου σταμάτησε στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 42’ ο Λουσέρο ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την Ξάνθη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Λάζαρος Ορφανίδης σέντραρε από δεξιά και ο Πέτρος Ορφανίδης δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Στην συνέχεια της φάσης από πλάγια θέση το σουτ του Νιέτο εξουδετέρωσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Πιρίν.
Στο 54’ ο Λισγάρας μετά το κόρνερ του Ντε Λούκας ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 80’ ο Νιέτο είχε νέα καλή στιγμή χωρίς ωστόσο η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα ενώ τέλος στο 83’ ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε σταθερά την καρφωτή κεφαλιά του επιθετικού των γηπεδούχων.
Συνθέσεις:
Ξάνθη (α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Κολλαράς, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.
Ξάνθη (β’ μέρος): Ζαρόπουλος, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Γιουνές, Νιέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου