Τελευταία Νέα

18/7/16

Παναθηναϊκός - Άρης Λεμεσού 6-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Με τον Βιγιαφάνιες να σκοράρει δυο τέρματα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 6-1 του Άρη Λεμεσού σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο "Γ. Καλαφάτης" και με τον Αντρέα Στραματσόνι να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Πετυχαίνοντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και με τον Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει δυο τέρματα ο Παναθηναϊκός νίκησε 6-1 τον Άρη Λεμεσού σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο "Γ. Καλαφάτης" το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να τεστάρει κάποιους ποδοσφαιριστές του, χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει τόσο πολύ στα προηγούμενα φιλικά.

Με 4-2-3-1 και τον Χουχούμη στόπερ ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός πραγματοποίησε κάποιες δοκιμές και παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 ξεκινώντας την αναμέτρηση με τον Ο. Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο έπαιξε ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νάνο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Ευαγγέλου, Χουχούμης.
Μπροστά τους έπαιξαν οι Στάικος, Αμπέντ με την τριάδα στο τρία να είναι οι Βλαχοδήμος στα δεξιά, Μπουμάλ στα αριστερά με τον Βιγιαφάνιες δεκάρι και τον Κλωναρίδη στην κορυφή.
Στο δεύτερο μέρος και μετά τις αλλαγές που έγιναν στα στόπερ έπαιξαν οι Ευαγγέλου, Μαυρομάτης με τον Χουχούμη να περνάει ως αριστερό μπακ και τον Νάνο για όση ώρα αγωνίστηκε να παίζει ως αριστερό εξτρέμ. Ενώ και ο Αμπέντ έπαιξε για λίγη ώρα ως δεκάρι.

Τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το τριφύλλι προηγήθηκε στο σκορ στο 7' μετά από ατομική ενέργεια του Κλωναρίδη και γύρισμα προς τον Βιγιαφάνιες ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Οι πράσινοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 31' με σκόρερ τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Ο Βλαχοδήμος μάλιστα στο 35΄είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι. Το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης στο 36΄με πλασέ από κοντά.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με την ίδια ενδεκάδα, πλην του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, και στις αρχές του δευτέρου μέρους και στο 47' ο Βιγιαφάνιες έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 56' της αναμέτρησης σε 4-1.
Από το 60' και μετά ο Στραματσόνι άρχισε να κάνει αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους νέους που είχε στην διάθεση του οι οποίοι έδειξαν τρομερή διάθεση και συνέχισαν τους ίδιους ρυθμούς. 
Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν ένα ακόμα λάθος στην άμυνα του Άρη Λεμεσού στο 67' με τον Χατζηγιοβάννη αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα να κάνει το 5-1.  Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Πίσπας μετά από κάθετη πάσα του Μίγγου με το νεαρό φορ να πλασάρει κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ των Κύπριων τρία λεπτά πριν το τέλος του φιλικού.
Από τον Παναθηναϊκό πολύ καλή απόδοση είχε ο Βιγιαφάνιες ενώ αρκετά καλοί ήταν οι Κλωναρίδης, Βλαχοδήμος και Στάικος.
Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (77’ Πίσπας), Βλαχοδήμος Π. (70’ Αγγελόπουλος Γ.), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (60’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου