Τελευταία Νέα

12/7/16

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Λιονέλ Ζουμά!

Παίκτης του Αστέρα θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο 23χρονος αμυντικός Λιονέλ Ζουμά ο οποίος δηλώνει έτοιμος για να κερδίσει πολλές μονομαχίες με τους Αρκάδες.
Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αστέρας με τους Αρκάδες να έρχονται σε συμφωνία με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Λιονέλ Ζουμά ο οποίος έχει προϋπηρεσία στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την μεταγραφή του ενώ δήλωσε έτοιμος να παλέψει για τον Αστέρα.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:
"Ο Lionel Zouma, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1993 στη Lyon, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Το συμβόλαιο του ΑΣΤΕΡΑ με τον Zouma έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, ενώ ο νεαρός κεντρικός επέλεξε το νούμερο 69 για τη φανέλα του.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στον ΑΣΤΕΡΑ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός και το πλεονέκτημα μου είναι στο ψηλό παιχνίδι. Μου αρέσουν πολύ οι μονομαχίες και θα δώσω πολλές για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να πάμε ψηλά.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Γνωρίζω ότι είναι από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη και να έχει σταθερή παρουσία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά να καταφέρω να κάνω ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Πρώτα όμως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Αστέρα." 
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:2010-2016 → Sochaux B 65 (5)
                       Soschaux 32

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου