Τελευταία Νέα

22/7/16

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε και τον Μασούντ Σοτζέι!

Η όγδοη μεταγραφή του Πανιωνίου είναι γεγονός με τους "κυανέρυθρους" να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνή Ιρανού Μασούντ Σοτζέι.
Μεταγραφικός οργασμός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης συνεχίζεται με τον Πανιώνιο να ανακοινώνει μια ακόμη μεταγραφή την Παρασκευή (22/7). Οι "κυανέρυθροι" γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 32χρονο διεθνή Ιρανό Μασούντ Σοτζέι ο οποίος υπέγραψε για δυο χρόνια (1+1).
Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης με την απόκτηση του συμπατριώτη του Ανσαριφάρντ ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Οσασούνα και Λας Πάλμας.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μασούντ Σοτζέι. Ο διεθνής Ιρανός, επιτελικός μέσος, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 1 χρόνο, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.
Ο Μασούντ Σοτζέι, γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984 και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Οσασούνα και Λας Πάλμας. Παράλληλα έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν 65 φορές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου