Τελευταία Νέα

19/7/16

Κολοσσός Ρόδου : Aνανέωσε ο Γιάννης Γεωργαλλής!


Ο Γιάννης Γεωργαλλής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κολοσσό για ένα χρόνο, κλείνοντας έτσι μια εξαετία (με διαλείμματα) στους "θαλασσί".

Υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Γιάννης Γεωργαλλής, με τον Κολοσσό να ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 33χρονος φόργουορντ επέστρεψε το περσινό καλοκαίρι στο "σμαραγδένιο νησί" για λογαριασμό των "θαλασσί" τη φανέλα των οποίων είχε φορέσει νωρίτερα για μία τετραετία (από 2010 έως το 2014) με επιτυχία.
Ο "καπιτάνο" του Κολοσσού γίνεται έτσι ο δεύτερος παίκτης που θα συνεχίσει στη Ρόδο, μετά τον Χρήστο Σαλούστρο. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το... καρέ παικτών στον Κολοσσό αφού στους παραμένοντες προστίθενται οι -άρτι αφιχθέντες- Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Τζέσε Τσούκου.
"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γεωργαλλή", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κολοσσός για τον αρχηγό, ο οποίος μέτρησε 26 συμμετοχές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ της περιόδου 2015/16, έχοντας κατά μέσο όρο 2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε 16 λεπτά συμμετοχής.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στο νησί, ο 33χρονος φόργουορντ επεσήμανε πως: "είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Κολοσσό, μία ομάδα που έχω περάσει αρκετά χρόνια της καριέρας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή που ήθελε να συνεχίσω, καθώς επίσης όλους τους ανθρώπους του ΔΣ και πιο πολύ τον χορηγό της ομάδας, κ. Βασίλη Κουγιό. Ανάμεσα σε εκείνους τους ανθρώπους και σε μένα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και γι’ αυτό θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου