Τελευταία Νέα

22/7/16

Κύμη : Ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Τζόλο!

Ο Βαγγέλης Τζόλος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης, η οποία έφτασε -με αυτή- τις πέντε μεταγραφές.
Το πέμπτο μεταγραφικό της απόκτημα ανακοίνωσε η Κύμη, η οποία επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Τζόλο. Ο 25χρονος γκαρντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά, θα δοκιμάσει έτσι τις δυνάμεις του στην Basket League.
"Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Βαγγέλη Τζόλο, ο οποίος αποτελεί το 5ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των νεοφώτιστων.
Ποιος είναι ο Βαγγέλης Τζόλος:
Ο Τζόλος είναι 25 χρονών(γεννημένος στις 30/11/1991), έχει ύψος 1.92μ. και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, ενώ βασικό του γνώρισμα είναι η αμυντική προσήλωση και το αγωνιστικό πάθος. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Α2 με την φανέλα του Εθνικού, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Η μπασκετική του πορεία ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, στις τάξεις της οποίας παρέμεινε για 13 χρόνια! Την σεζόν 2013/14 πήρε μεταγραφή στον Φιλαθλητικό που βρισκόταν στην Α2, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Β΄Εθνική. Ευχόμαστε στον Βαγγέλη Τζόλο να έχει μια πολύ καλή σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου