Τελευταία Νέα

12/7/16

Άρης : Ανανέωσαν οι Αντώνης Καπνίδης, Γκαέλ Ν' Λουντούλου και Πασχάλης Βουτσιάς!

Καπνίδης, Ν' Λουντούλου
Αντώνης Καπνίδης, Γκαέλ Ν' Λουντούλου και Πασχάλης Βουτσιάς επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Άρη. Διετή συμβόλαια οι δύο πρώτοι, μονοετές ο τρίτος.
Ο Άρης σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν και την Τρίτη (12/7) προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Ο 24χρονος επιθετικός Αντώνης Καπνίδης υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον 2ο σκόρερ της περσινής Γ' Εθνικής, με 21 γκολ σε 29 ματς. Ο Λεβαδειακός προ ημερών τού έκανε πρόταση, αλλά κρίθηκε χαμηλή από τον Θεσσαλονικιό επιθετικό.
Διετές συμβόλαιο υπέγραψε και ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός Γκαέλ Ν' Λουντούλου. Παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στους "κίτρινους" και την περασμένη σεζόν σημείωσε 4 γκολ σε 28 παιχνίδια. Ο τρίτος που ανανέωσε είναι ο 26χρονος μέσος Πασχάλης Βουτσιάς. Πέρυσι έπαιξε σε 12 ματς.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αντώνη Καπνίδη, Γκαέλ Ν’ Λουντούλου και Πασχάλη Βουτσιά. Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία και μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Σίμο Ορφανίδη οριστικοποιήθηκε η παραμονή τους στην ομάδα μας. Οι Καπνίδης και Ν’ Λουντούλου υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ ο Βουτσιάς μονοετές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου