Τελευταία Νέα

8/7/16

Στη Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας!!

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν... πρόλαβε την Μπαρτσελόνα και ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχωρεί από τη "Λόκο" για να κοουτσάρει τους "μπλαουγκράνα". Ακολούθησε η ανακοίνωση των Καταλανών.
Στην πρώτη συνέντευξή του από τη στιγμή που ανέλαβε την Λοκομοτίβ , ο Γιώργος Μπαρζώκας υπενθύμισε στους Ρώσους ότι η ελληνική σχολή προπονητών είναι εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.
Έπειτα από λίγους μήνες, δικαιώθηκε οδηγώντας τη "Λόκο" στο Final Four της Euroleague και αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία ενός εκ των μεγαλύτερων οργανισμών στον κόσμο! Της Μπαρτσελόνα.
Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πρώτοι τη συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Έλληνα προπονητή ενώ ακολούθησε η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Καταλανών για συμβόλαιο τριών ετών (2+1). Ο Μπαρτζώκας ολοκλήρωσε μια χρονιά υπερβάσεων με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και ανέλαβε τους "μπλαουγκράνα" ως αντικαταστάτης του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από 9 χρόνια στο Palau Blaugrana!
Έτσι ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης το 2013 και ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε την Ευρωλίγκα έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ο δεύτερος που θα κοουτσάρει στην Ισπανία μετά τον Φώτη Κατσικάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου