Τελευταία Νέα

9/7/16

Ολυμπιακός : Δύο χρόνια δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης ο Λαΐφης!


Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη από τον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας και οψιόν αγοράς.
O Oλυμπιακός πλήρωσε την ρήτρα ύψους 600.000 ευρώ και αγόρασε τον Κωνσταντίνο Λαΐφη από την Ανόρθωση, ωστόσο ο Κύπριος διεθνής (8 συμ.) μεσοαμυντικός βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σταντάρ.
Ο σύλλογος της Λιέγης το Σάββατο (9/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς.
Ο 23χρονος άσος θα φορά τη φανέλα της Σταντάρ με τον αριθμό 34 στην πλάτη, ενώ ο Ολιβιέρ Ρενάρ, αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας δήλωσε από τη πλευρά του:
"Δεδομένης της μακράς απουσίας του Μίλος και θέλοντας να δυναμώσουμε την άμυνά μας για να παλέψουμε στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.
Ο ερχομός του Λαΐφη δεν είναι πολυτέλεια και θα μας δώσει ανταγωνιστικότητα. Η ευστροφία και η προηγούμενη εμπειρία του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, θα χρησιμεύσουν στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου