Τελευταία Νέα

14/7/16

Παναθηναϊκός : Στην Ρόντα ο Αμπντούλ Ατζαγκούν!

Ατζαγκούν
Η Ρόντα και ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσαν επίσημα την μετακίνηση του Ατζαγκούν ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που είναι προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου.
Στην Ολλανδία και την Ρόντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, κάτι που έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (14/7). Μία μέρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση και από την πλευρά του Παναθηναϊκού.
Ο Αφρικανός άσος θα βρει ξανά τον Γιάννη Αναστασίου (έχουν τον ίδιο μάνατζερ), αφού ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ολλανδική ομάδα Ρόντα για την παραχώρηση υπό τη μορφή δανεισμού του Αμπντούλ Ατζαγκούν.
Ο δανεισμός του Ατζαγκούν στον ολλανδικό σύλλογο έχει διάρκεια ενός έτους".
Η επίσημη ανακοίνωση των Ολλανδών αναφέρει:
"Η Ρόντα ανακοινώνει τον δανεισμό για ένα χρονο του Αμπντούλ Ατζαγκούν από τον Παναθηναϊκό. Ο Ατζαγκούν ο οποίος ήταν αρχηγός στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας Κ17-Κ20 και έπαιξε το 2013 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τουρκία σκοράροντας δυο φορές. Ο έμπειρος μέσος έχει επιλεγεί και για την Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας αλλά δεν θα ταξιδέψει στο Ρίο για να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της Ρόντα.
Ο Ατζαγκούν σκόραρε 14 φορές σε 58 ματς με τον Παναθηναϊκό και κέρδισε το Κύπελλο το 2013 ενώ έχει σκοράρει και κόντρα στην PSV για τον Παναθηναϊκό στο Europa League. Ο Ατζαγκούν θα παίξει στην Ρόντα με το νούμερο 14.
Ο τεχνικός διευθυντής είπε: "Ο Αμπντούλ δούλεψε στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου και ο προπονητής μας ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους στην Ρόντα. Ο Αμπντούλ είναι γρήγορος και επιθετικογενής παίκτης ο οποίος συνδυάζει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του. Με την μεταγραφή του Ατζαγκούν έχουμε ένα παίκτη με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μυαλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου