Τελευταία Νέα

20/7/16

Πανιώνιος : Aνακοίνωσε τον Μάικλ Ολαϊτάν!

Ο Μάικλ Ολαϊτάν λίγη ώρα αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο για δύο χρόνια (1+1).
Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Πανιώνιος με τους "κυανέρυθρους" να ανακοινώνουν την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν με ελεύθερη μεταγραφή για δυο χρόνια (1+1). O επιθετικός από τη Νιγηρία έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και λίγη ώρα αργότερα συμφώνησε με τον Πανιώνιο και αφού υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του ανακοινώθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Για την συγκεκριμένη εξέλιξη σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr από την Παρασκευή (15/7).
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάικλ Ολαϊτάν με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ παρουσία του προέδρου κ. Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκου Ζαμάνη".
Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή για την ομάδα του Πανιωνίου στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε με τους "κυανέρυθρους" να έχουν ενισχυθεί σημαντικά με την απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών που θα προσθέσουν επιπλέον ποιότητα στο ρόστερ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου