Τελευταία Νέα

14/7/16

ΑΕΛ : Ανακοίνωσε τον Πάβολ Φάρκας!

Φάρκας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι η μεταγραφή του Πάβολ Φάρκας. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός ταξιδεύει στο Ελατοχώρι και ενσωματώνεται στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.
Στο ρόστερ της ΑΕΛ εντάσσεται και επισήμως ο Πάβολ Φάρκας. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν ότι η μεταγραφή του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώθηκε θετικά. Ο 31 ετών στόπερ θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας, στο Ελατοχώρι.
Ο Πάβολ Φάρκας αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ, είναι 31 ετών κι έχει ύψος 1,92μ. Έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε την τελευταία 3ετία ήταν οι εξής: 2013-14 η Ιταλική Τερνάνα με 28 συμμετοχές και 1 γκολ, 2014-15 η Πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν Καμπάλα με 13 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2015-16 στο 1ο εξάμηνο η ΠΑΕ Ξάνθη με 8 συμμετοχές. Από την ΠΑΕ Ξάνθη αποχώρησε λόγω της επιστροφής του Γούτα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποχρεωτικά έπρεπε να παίζει και της μεταγραφής του Καρυπίδη.
Ο Πάβολ Φάρκας έρχεται σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως, αφού περάσει ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου θα υπογράψει το 2ετές του συμβόλαιο.
Ο Πάβολ Φάρκας είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού μέχρι και πριν μία εβδομάδα ήταν στην 22άδα της Εθνικής Σλοβακίας, η οποία αγωνίστηκε στο Euro της Γαλλίας.
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ: 
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παβόλ Φάρκας ο οποίος σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο Ελατοχώρι για να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου