Τελευταία Νέα

14/7/16

Λαύριο : Ανακοίνωσε τον Μπράντον Γιανγκ!

Το Λαύριο ενημέρωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπράντον Γιανγκ, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία την περσινή αγωνιστική περίοδο.
H Βάση της ομάδας που κράτησε το Λαύριο στην Basket League θα μείνει αναλλοίωτη, αφού οι "κυανοκίτρινοι" ανακοίνωσαν την παραμονή (και) του Μπράντον Γιανγκ στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 25χρονος γκαρντ είχε 12.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα, αποτελώντας ένα από τα βασικά "όπλα" του Χρήστου Σερέλη στη μάχη για τη σωτηρία.
Όπως ανακοίνωσε το Λαύριο: 
"Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Γιανγκ! Ο Αμερικανός σκόρερ, παρά το γεγονός ότι μετά την εξαιρετική χρονιά του με το Λαύριο, είχε στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα!
Ο 25άχρονος και ύψους 1.91μ. γκαρντ αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος του Λαυρίου, σκοράροντας κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, ενώ μάζευε 3.1 ριμπάουντ και μοίραζε 2.7 ασίστ. Με την παραμονή του Μπράντον Γιανγκ αποδεικνύεται το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Λαύριο και τη σχέση ζωής που δημιουργούν οι αθλητές με την ομάδα!
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλητές και κόσμος, μαζί-μια γροθιά, θα δώσουμε τη μάχη μας και τη νέα σεζόν με στόχο ακόμη περισσότερες νίκες! Συνεχίζουμε…".
Θυμίζουμε πως νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η παραμονή των Σάκη Γιαννακόπουλου, Παναγιώτη Τσίρου, Άσλεϊ Χάμιλτον, ΝτεΜάριους Μπολντς, Δημήτρη Κακλαμανάκη και Τάκη Νικολακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου