Τελευταία Νέα

20/7/16

Ολυμπιακός : Τέλος o Μάικλ Ολαϊτάν!

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αναζητάει πλέον νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον ενημέρωσαν πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τους Πειραιώτες.
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από την Τετάρτη (20/7) ο Μάικλ Ολαϊτάν, με τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο να ενημερώνουν τον 23χρονο Νιγηριανό φορ πως δεν συνεχίζει πλέον στο μεγάλο λιμάνι (αποδεσμεύτηκε έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του) από τη στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Ολαϊτάν έπαιξε πέρυσι ως δανεικός στην Τβέντε στο πρώτο μισό της σεζόν και στην Κόρτραϊτ στο δεύτερο, ενώ αυτό το καλοκαίρι είχε ταξιδέψει στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (είχε επιλέξει την αποστολή ο Μάρκο Σίλβα λίγο πριν την αποχώρησή του) αλλά έμεινε εκτός της αποστολής που πραγματοποίησε στο Βέλγιο το δεύτερο στάδιο προετοιμασάις.
Υπενθυμίζεται πως ο Ολαϊτάν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από την Βέροια και στον Ολυμπιακό είχε 16 συμμετοχές και 8 γκολ τη σεζόν 2013-14, η οποία όμως σημαδεύτηκε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκης" όπου έχασε τις αισθήσεις του την ώρα του αγώνα λόγω προβλήματος με την καρδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου