Τελευταία Νέα

3/8/16

Πανιώνιος - ΑΕΛ 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΛ που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη. 
Την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα είχαν στην διάρκεια του φιλικού που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΑΕΛ οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Άγγελος Αναστασιάδης. Η φιλική αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αλλά αυτό δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τους δυο τεχνικούς οι οποίοι μπόρεσαν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του ενώ για την ΑΕΛ αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό σε δυο μέρες καθώς την Τρίτη οι "βυσσινί" είχαν αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στην Λάρισα και έδειξαν κάποια σημάδια κούρασης.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην διάρκεια του ματς ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μπεν στο δεύτερο μέρος και τις πιο πολλές ευκαιρίες για να απειλήσουν στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο χάθηκε στο 16' όταν ο Ολαϊτάν μπήκε στην περιοχή αλλά πήγε αρκετά πλάγια και το σουτ του πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ολαϊταν έκανε ωραία ενέργεια έδωσε στον Τασουλή που έβγαλε την σέντρα αλλά ο Ντουρμισάι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα έξω.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 30' όταν αναπτύχθηκαν γρήγορα με τον Μπεν να δίνει στον Καθάριο που σούταρε και ο Καβουσάκης απέκρουσε την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε δοκάρι στο 67' όταν ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε το σουτ ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Μπεν που σούταρε σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.
Η Λάρισα από την πλευρά της απείλησε στο 85' όταν ο Κόρμπος έκανε το λάθος ο Φατιόν πήρε την μπάλα και ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος (46' Β. Βλάχος), Τασουλής (46' Αντωνιάδης), Πατσατζόγλου (46' Ρισβάνης), Οικονόμου (46' Κ. Βλάχος), Καθάριος, Σιώπης (46' Κόρμπος), Μασούρας (54' Μασούντ), Μπεν (77' Βουκελάτος), Ολαϊτάν (54' Ανσαριφάρντ), Ντουρμισάι (46' Φούντας).
ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46' Ξενοδόχοφ), Ρέντζας, Μονιάκης (69' Μανακούσιος), Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης (46' Καπνόπουλος), Ουρτάδο (69' Φατιόν), Καπνόπουλος (46' Βαρέλα), Ροβίθης (54' Ντέλετιτς), Καπός (54' Μαρουκάκης), Αβραάμ (59' Καρατάσιος), Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου