Τελευταία Νέα

13/8/16

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη της Super League, Αστέρας και Λεβαδεικός δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λιβαδειά.
Αν και δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα των αντίπαλων εστιών. Στη Λιβαδειά, ο τοπικός Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Αστέρα, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση των δύο επαρχιακών ομάδων πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στη Super League.
Ο Αστέρας έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 20ό λεπτό όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά και ο Σεφίλ με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 33ο λεπτό με σουτ του Γιακουμάκη, αλλά ο Τόμας Κοσίτσκι έπεσε σωστά κι γλίτωσε την εστία του από παραβίαση.
Ίδια αντίδραση για τον γκολκίπερ των Βοιωτών στο 45', όταν ο Ναμάσκο αντέδρασε καλά σε σουτ του Δημούσκου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό, οι Δημούτσος και Κώτσιρας έκαναν το ένα-δύο, ο πρώτος επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ο Σουμπίνιο στο 65ο λεπτό, πέρασε άουτ. Παρά τις προσπάθειες Βοιωτών και Αρκάδων, γκολ δεν σημειώθηκε και το 0-0 παρέμεινε.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιος, Βασιλείου, Καλτσάς, Ζεζίνιο
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίσκι, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος (38' Μακροστέργιος), Σεφίλ, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.
Για τον Αστέρα αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Κώτσιρας, Χαμντανί, Αθανασιάδης, Τσάβες, Ίγκορ, Νίκο Φερνάντες, ΆσενΓκοντό.
Για τον Λεβαδειακό στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σουμπίνιο, Καψάσκης, Μάγκας, Χατζηλάμπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου