Τελευταία Νέα

7/8/16

Τρίκαλα - ΑΕΛ 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

H ΑΕΛ με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά της φιλικής αναμέτρησης με τα Τρίκαλα επικράτησε με 2-1 αν και έχανε από το πρώτο ημίχρονο.
H AΕΛ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο φιλικό με τα Τρίκαλα εκτός έδρας αλλά τελικά με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να επικρατήσει με 2-1. Οι "βυσσινί" έδειξαν δυο πρόσωπα στην διάρκεια της αναμέτρησης όντας κακοί στο πρώτο 45λεπτο και ανώτεροι στο δεύτερο μέρος.
Μάλιστα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ δοκίμασε και τον Χρήστο Τζάνη με τον οποίο είναι σε συζητήσεις προκειμένου να τον αποκτήσει και να ενισχύσει το ρόστερ της.
Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε για τα Τρίκαλα στο 10' μετά από καλή προσπάθεια του Μπαϊκαρά ο οποίος έδωσε στον Μίνγκα που σούταρε έξω.
Η ΑΕΛ απάντησε στο 17' με κεφαλιά του Γιαννιτσάνη η οποία τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι οι "βυσσινί" βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Ροβίθη να κάνει την κάθετη πάσα στον Μαρουκάκη που βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο με τον γκολκίπερ των Τρικάλων να αποσοβεί τον κίνδυνο. Ο φορ της ΑΕΛ και στο 34' βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε. 
Κόντρα στην ροή του αγώνα τα Τρίκαλα που έδιναν το πρώτο τους φιλικό άνοιξαν το σκορ στο 40' μετά από σουτ του Κουσκουνά και αυτογκόλ του Γιάννη Μασούρα.
Οι "βυσσινί" κέρδισαν πέναλτι στο 45' σε ανατροπή του Δαμιανάκη με τον Ροβίθη να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε επανάληψη και ο Ροβίθης αστόχησε.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αναστασιάδης άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και η ΑΕΛ απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο απειλώντας αρχικά στο 53' όταν ο Βαρέλα έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω. Στο 67' ο Τζάνης έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε στον Καπό που σούταρε άστοχα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι "βυσσινί" έκρυψαν την μπάλα με τον Μονιάκη να κάνει τη σέντρα στην περιοχή των Τρικάλων αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της και να την στείλει στα δίχτυα.
Η ισοφάριση για την ΑΕΛ ήρθε στο 90' με τον Κάπο να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ να πετυχαίνει το 1-1.
Με την σέντρα μάλιστα η ομάδα της Λάρισας έφτασε στην ανατροπή όταν ο Καπός έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου με τον Ουρτάδο στη συνέχεια να πασάρει στον Βαρέλα ο οποίος πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Α' ημίχρονο): Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Μίνγκας, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά.
Έπαιξαν και οι : Δουκάκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Ίλιτς, Ράσιτς, Σερτζίνιο, Γκάσιτς, Χασομέρης, Γιδόπουλος
ΑΕΛ (Α' ημίχρονο): Ντεγκρά (31' Καβουσάκης), Μασούρας, Καρατάσιος, Γκόλιας, Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος, Χοτζάλι, Ροβίθης, Μαρουκάκης, Γιαννιτσάνης
ΑΕΛ (Β' ημίχρονο): Καβουσάκης (62' Ξενοδόχοφ), Βαρέλα, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Φάρκας, Λαμπρόπουλος, Καπός, Τζάνης, Ουρτάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου