Τελευταία Νέα

10/8/16

Τρίκαλα - ΑΕΚ 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Αλμέιδα, Πατίτο και… επιτέλους γκολ!
Η ΑΕΚ κέρδισε στα Τρίκαλα με 2-1 με γκολ του Ούγκο Αλμέιδα και του Πατρίσιο Ροντρίγκες που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.
'Eνας από τους βασικότερους λόγους που η ΑΕΚ έκανε το σημερινό (10/8) φιλικό στα Τρίκαλα, ήταν για να βάλουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους ο Ούγκο Αλμέιδα, ο Πατρίσιο Ροντρίγκες αλλά και ο Μανουέλ Ντίας. Άλλωστε ο Τιμούρ Κετσπάγια τους ξεκινήσει και τους τρεις στην βασική ενδεκάδα, για πρώτη φορά από τότε αποκτήθηκαν από την ΑΕΚ.
Και η Ένωση κέρδισε το φιλικό με 2-1 μ’ ένα γκολ του Αλμέιδα (και ασίστ του Ντίας) και ένα γκολ του Ροντρίγκες. Ο Κετσπάγια χρησιμοποίησε τον Αργεντινό όχι στα άκρα της επίθεσης, αλλά στον άξονα πίσω από τον Πορτογάλο φορ, σ’ ένα σύστημα 4-2-3-1, με τον Αραβίδη και τον Πλατέλλα στις θέσεις των εξτρέμ.
Και οι δυο παίκτες είχαν γενικώς καλές συνεργασίες, ειδικά στο πρώτο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου, όταν είχαν και περισσότερες δυνάμεις. Μόλις στο 12 λεπτό ο Ντίας, σ’ ένα από τα πολλά ανεβάσματα του από την αριστερή πλευρά, έκανε σέντρα και ο Αλμέιδα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Και με τον Αλμέιδα και με τον Ροντρίγκες αλλά και με δοκάρι από στραβοκλωτσιά του Νιάρου. Τελικά πριν το ημίχρονο, ο «Πατίτο» βρέθηκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων και πλάσαρε σωστά για το 2-0.
Πριν ακόμα συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, ο Κετσπάγια έβγαλε από το γήπεδο και τον Αλμέιδα και τον Ροντρίγκες και άρχισε να ανακατεύει την τράπουλα. Μάλιστα έριξε και τον Κωνσταντίνο Μανωλά στο γήπεδο, σε ρόλο στόπερ, για το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα. Από τις αλλαγές η ΑΕΚ αποσυντονίστηκε, έχασε τον ρυθμό της και τα Τρίκαλα κατάφεραν στο 76’ με τον Γιαννιτσάνη, να μειώσουν σε 2-1. Πάντως η ΑΕΚ προς το φινάλε προσπάθησε να φτάσει και σε τρίτο γκολ, αλλά και ο Πέκχαρτ και ο Ζόριτς, ήταν άστοχοι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Μίνγκς, Νιάρος, Παπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Σερζίνιο, Μπαϊκαρά(68’ Γιαννιτσάνης), Μουμίν (40’ Ριζογιάννης), Στογιάνοβιτς (40’ Στεπάνοβιτς), Χασομέρης (40’ Νικολακάκης), Κουσκουνάς.
ΑΕΚ: Μπάρκας (72’ Βούρας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ντίας (72’ Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον (63’ Μανωλάς), Πλατέλλας (72’ Μακροπουλιώτης), Ροντρίγκες (58’ Τσέλιος), Αραβίδης (84’ Ζόριτς), Αλμέιδα (58’ Πέκχαρτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου