Τελευταία Νέα

7/8/16

Δόξα Δράμας - Ηρακλής 2-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Ηρακλής νίκησε με 3-2 στη Δράμα την τοπική Δόξα, με τον Βασίλη Αμαραντίδη να πετυχαίνει δύο γκολ για τον "Γηραιό".
Νικηφόρο ήταν για τον Ηρακλή το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους, με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο "Γηραιός" νίκησε με 3-2 τη Δόξα Δράμας, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Αμαραντίδη, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Ιντζόγλου, μετά την πάσα του Πασά, 19 λεπτά μετά την έναρξη του ματς. Ωστόσο, η ισοφάριση για τη Δόξα, δεν άργησε παρά μόνο τρία λεπτά. Ο Χουάντερσον απομάκρυνε την μπάλα, αλλά ο Γιονδής στο ριμπάουντ με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Βραζιλιάνου γκολκίπερ.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η μπάλα μετά τη σέντρα του Κυριακίδη έφθασε στον Αμαραντίδη κι αυτός έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον "Γηραιό". Ωστόσο, και πάλι η Δόξα είχε την απάντηση. Ο Γαϊδαρτζής με τριπλή προσπάθεια νίκησε τον Περνίς για το 2-2.
Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη στο 78ο λεπτό με τον Αμαραντίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από σέντρα του Βασίλη Καραγκούνη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Πινδώνης, Κεφαλάς, Σουάνης, Γιόνδης, Καρλόπουλος, Κουμπρόγλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καράδαης, Παπαζούδης, Μουτεσίδης, Βιτλής, Πολύζος, Ακασού, Γαϊδαρτζής, Σάντος, Μπουσινάκης, Μπάμπουρας,
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (46΄Περνίς), Μπαρτολίνι (79′ Ρόττας), Ζιαμπάρης (65΄ Ρούσσος), Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος (79΄Τσότρας), Ιντζόγλου (65΄Ανδρεόπουλος), Περόνε (65΄Μπικιάρης), Πασάς (79΄Δούμτσιος), Στάμου (46΄Καραγκούνης), Μοντέιρο (46΄Αμαραντίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου