Τελευταία Νέα

13/8/16

Χόφενχαϊμ - ΠΑΣ Γιάννινα 7-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε βαριά ήττα με 7-0 σε φιλικό από την Χόφενχαϊμ που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στην Γερμανία. Με αρκετές ελλείψεις αγωνίστηκε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη που είχε πολλά αμυντικά κενά.
Δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά του ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε βαριά φιλική ήττα από την Χόφενχαϊμ σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στην Γερμανία. Δικαιολογίες για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη υπάρχουν πολλές όπως η ταλαιπωρία της ομάδας των Ιωαννίνων, οι βασικές απουσίες καθώς δεν έπαιξαν οι Τζημόπουλος, Ακόστα, Κούτρης, Νικολιάς αλλά και οι δοκιμές που έκανε ο έμπειρος τεχνικός.
Ο ΠΑΣ έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα οι παίκτες του έδειξαν επιπόλαιοι και έλλειψη διάθεσης ιδίως μετά το 35' και το 2-0 από πλευράς Γερμανών.
Τα γκολ της αναμέτρησης.
Το 1-0 έγινε στο 18′ από τον Szalai με πλασέ μέσα από την περιοχή και το 2-0 στο 35′ με σουτ του Vargas με σουτ με εξωτερικό φάλτσο και το 3-0 στο 36' από τον Demirbay ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερον ημίχρονο στο 47' ο Szalaϊ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με σουτ μέσα από την περιοχή και το 5-0 έγινε στο 58' με σουτ του Zuber. Το 6-0 διαμορφώθηκε στο 68' από τον Ellyounoussi ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Περιστερίδη και το τελικό 7-0 έγινε στο 80' από τον Schmid.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
HOFFENHEIM: Stolz, Vargas, Schmid, Hamad, Demirbay, Elyounoussi, Schwegler (C), Kim, Hübner, Szalai, Kapp
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ναδάλες, Δώνης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Φερφελής, Μαμπουλού.
Έπαιξαν και οι: Μπουκουβάλας, Λίλα, Μπέριος, Κόντε, Ιγκόρ Βιδάλ, Μασούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου