Τελευταία Νέα

8/8/16

Πανιώνιος : Τέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ουζουνίδης
Η ΠΑΕ Πανιώνιος υποστήριξε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβλαψε τον σύλλογο καθώς και ότι θα προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του.
Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε πως με τις ενέργειές του ο Εβρίτης τεχνικός "έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".
Αυτό με αφορμή την επαφή που είχε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας, η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω των αντιδράσεων των φίλων του πειραϊκού συλλόγου.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.
Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου