Τελευταία Νέα

19/8/16

ΑΕΛ : Παραμένει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης!

Η ΑΕΛ είχε ειδοποιήσει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ότι δεν υπολογίζεται και είχε προαναγγείλει τη λύση του συμβολαίου του, ωστόσο την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι ο Λαρισαίος εξτρέμ θα παραμείνει στους "βυσσινί".
Ανατροπή σημειώθηκε την Παρασκευή στην υπόθεση που έχει να κάνει με το μέλλον του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ΑΕΛ, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση ο 28χρονος Λαρισαίος εξτρέμ επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ των "βυσσινί" μετά από συζήτηση που είχε με τον τεχνικό της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικό αίτημα του Βασίλη Κουτσιανικούλη και προσωπική του συζήτηση με τον προπονητή μας κ. Άγγελο Αναστασιάδη επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας.
Η απόφαση του κ. Αναστασιάδη έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στην ιδιοκτησία και στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ διότι είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αξία του Βασίλη Κουτσιανικούλη αλλά κυρίως είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο οποίος είναι Λαρισαίος".
Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Ιουνίου η ΑΕΛ είχε συμπεριλάβει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στους εννιά ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια έπρεπε να λυθούν, ενώ στις 5 Αυγούστου ενημέρωνε ότι μέχρι τις 8 του τρέχοντος μηνός θα είχε λυθεί η συνεργασία της με τον Λαρισαίο εξτρέμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου