Τελευταία Νέα

3/8/16

Άρης : Aνακοίνωσε τον Δημήτρη Ανάκογλου!

Ανάκογλου
Ποδοσφαιριστής του Άρη και επίσημα είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Σημαντική ενίσχυση για τον Άρη στη μεσαία γραμμή, αφού υπέγραψε τελικά με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο 24άχρονος άσος είχε καλή σεζόν την περσινή περίοδο με την Βέροια, ενώ το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο 24χρονος διεθνής μέσος (έχει αγωνιστεί με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U-21), υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Δημήτρης Ανάκογλου, που γεννήθηκε στις 06/09/1991 στις Σέρρες, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013 (89 συμμετοχές και 5 γκολ).
Επόμενος σταθμός ήταν η Α.Ε.Κ. (36 συμμετοχές και 4 γκολ), ενώ την προηγούμενη σεζόν (2015-’16) την ολοκλήρωσε στη Βέροια (10 συμμετοχές και 2 γκολ)".
Ο Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε μετά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Άρης, ως μέλος πλέον της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Για τα πρώτα του συναισθήματα είπε: "Πρώτα απ΄ολα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω το μέγεθος του Άρη. Μεγάλη ιστορία, πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα την ομάδα παρά το γεγονός ότι είναι στη Β΄ Εθνική. Ήρθα για να ανεβούμε κατηγορία. Να πάει η ομάδα εκεί που ανήκει για να πάρει χαρά ο κόσμος που τα τελευταία χρόνια έπαιζα στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής".
Για το τι έκανε εύκολη την απόφασή του να έρθει στον  Άρη τόνισε: «Η ιστορία, ο κόσμος. Προτίμησα να πάω σε μία ομάδα με πολύ κόσμο παρότι ήταν στη Β΄ Εθνική, παρά σε μία που δεν έχει την ιστορία του Άρη και παίζει στη Super League. Μου αρέσει η προοπτική που υπάρχει. Η ομάδα θέλει να βγει κατηγορία, να κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο και του χρόνου να είναι στη Football League".
Για το τι μπορεί να υποσχεθεί ότι θα προσφέρει επισήμανε: "Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή. Δεν μ αρέσει να υπόσχομαι πολλά πράγματα. Μόνο δουλειά και ότι είναι να δει ο κόσμος θα το δει μεσα στο γήπεδο".
Για το ρόστερ του Άρη και την πληρότητα που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή κατέληξε: "Το να υπάρχει συναγωνισμός είναι καλό. Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Έχει ένα καλό κορμό και από πέρυσι. Είναι καλός ο συναγωνισμός και θα μας βγει σε καλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου