Τελευταία Νέα

19/8/16

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Αντώνη Κόνιαρη!

Ο Αντώνης Κόνιαρης ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ και η συμφωνία είναι τριετούς διάρκειας.
Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ που απέκτησε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Αντώνης Κόνιαρης ανακοινώθηκε από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ (για τα επόμενα τρία χρόνια η συμφωνία).
Από τότε είχαμε αναφέρει πως από την πλευρά του ατζέντη του 19χρονου προέκυπτε πως"είναι πολύ πιθανό ο Κόνιαρης να καταλήξει στον ΠΑΟΚ" και αυτό τελικά έγινε. Ο Κόνιαρης ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Σούλη Μαρκόπουλο (επίσης ήθελε να παίξει στον "Δικέφαλο" γιατί όπως υποστήριζε υπάρχει οικογενειακό κλίμα) και αυτό έκανε πιο εύκολo το "κλείσιμο" της υπόθεσής του. 
Έτσι ο Κόνιαρης θα ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα καθώς θυμίζουμε πως πριν μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, ανήκε στον ΠΑΟΚ. 
Η ΚΑΕ αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας για να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μέχρι και την σεζόν 2018-19!
Ο Αντώνης Κόνιαρης γεννήθηκε στα Χανιά στις 30 Σεπτεμβρίου 1997 έχει ύψος 1μ.90 και είναι πλέι μέικερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από Α.Ο. Ακρωτηρίου στα Χανιά και σε ηλικία 14 ετών (το 2011) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Προτού συμπληρώσει τα 17 (σε ηλικία 16 ετών και 12 ημερών), πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1, αγωνιζόμενος για 31 δευτερόλεπτα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου (88-81, στις 12 Οκτωβρίου 2013, για την πρεμιέρα της σεζόν 2013-14). Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (κατακτώντας δύο Κύπελλα Ελλάδας), από τον οποίο έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.
Ο Αντώνης Κόνιαρης κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2014, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ παίδων το 2013".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου