Τελευταία Νέα

18/8/16

Απόλλων Πατρών : Ανακοίνωσε τον Έντιν Μπάβτσιτς!

Ο Απόλλων Πατρών επισημοποίησε την απόκτηση τον Έντιν Μπάβτσιτς, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον 32χρονο Βόσνιο φόργουορντ-σέντερ.
Ο 'Εντιν Μπάβτσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Πάτρας, αφού οι "μελανόλευκοι" ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Ο 32χρονος Βόσνιος φόργουορντ-σέντερ (2μ.08) έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη και στον ΚΑΟΔ. Μάλιστα στην ομάδα της Δράμας αγωνίστηκε τρεις διαφορετικές σεζόν.
Ο Μπάβτσιτς ξεκίνησε την καριέρα ου τη Μπόσνα και έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί στη Γερμανία (Κολωνία), στην Ιταλία (Μπρίντιζι, Κρεμόνα), στην Ουκρανία (Χίμικ) και στο Κόσοβο (Πρίστινα).
Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ουγγαρία με τα χρώματα της Σοπρόνι. Την περασμένη σεζόν είχε 10.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Απόλλων:
"Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έντιν Μπάβτσιτς.
Ο αθλητής έχει ύψος 2.08μ και είναι γεννημένος το 1984. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας και την Σοπρόν.
Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1χρόνο.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Έντιν Μπάβτσιτς στην «οικογένεια» του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου