Τελευταία Νέα

5/8/16

ΑΕΛ : Τέλος οι Άγγελος Βέρτζος και Αλέξανδρος Ζέρης!

Όπως έκανε γνωστό η ΑΕΛ ο Άγγελος Βέρτζος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του με τους "βυσσινί" ενώ μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να συμβεί το ίδιο με τους Κουτσιανικούλη, Κοντοχρήστο.
Οριστικά παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Άγγελος Βέρτζος ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Άγγελο Αναστασιάδη ενώ στη λύση του συμβολαίου του συμφώνησε και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης.
Οι "βυσσινί" μάλιστα εξέδωσαν και επίσημη ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον πρώην αρχηγό της ΑΕΛ για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Επίσης σε αυτή τονίζεται ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν λύσει το συμβόλαιο τους και οι Κουτσιανικούλης, Κοντοχρήστος.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας Άγγελος Βέρτζος και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται και τους δύο ότι καλύτερο στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή.
Ειδικά για τον Άγγελο Βέρτζο η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να ξεχάσει το σθένος και την αυταπάρνησή του. Σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε την ιστορική μας ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να λύσουν τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Χρήστος Κοντοχρήστος με τους οποίους η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και αναμένεται μέχρι την Δευτέρα 8/8/16 να έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου