Τελευταία Νέα

8/8/16

ΠΑΟΚ : Στην Ομόνοια δανεικός ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Κωνσταντινίδης, Ντουρμάζ
Στην Ομόνοια ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο Βλάνταν Ίβιτς έβγαλε ξεχωριστές αποστολές για τα δύο φιλικά του ΠΑΟΚ, με Βέροια και Ατρόμητο.
Μετά από επαφές που έγιναν σήμερα μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Ομόνοιας, γεφυρώθηκε το μικρό χάσμα που υπήρχε στο οικονομικό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πάει δανεικός στην Ομόνοια στην οποία, ως γνωστό, τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας.
Η Ομόνοια εξέδωσε και ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία  ενημερώνει πως "έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, για μία αγωνιστική περίοδο, του 22χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Κωνσταντινίδη". Η καταρχήν συμφωνία έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ του κυπριακού συλλόγου (κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες) προκειμένου ο Κωνσταντινίδης να μεταβεί στην Κύπρο και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων δεν προβλέπει οψιόν αγοράς του Κωνσταντινίδη κι αυτό ήταν κάτι που έθεσε ως όρο η πλευρά του ΠΑΟΚ, καθώς πιστεύει πολύ στον νεαρό μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου