Τελευταία Νέα

14/8/16

Κύμη : Ανακοίνωσε τον Mούσα Αμντούλ-Αλίμ!

Ο Μούσα Αμντούλ-Αλίμ είναι ο πρώτος Αμερικανός που υπέγραψε στην Κύμη και από σήμερα (14/8) βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία ενόψει της παρθενικής συμμετοχής στην Basket League.
O Mούσα Αμντούλ-Αλίμ βρίσκεται από σήμερα (14/8) στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κύμης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκου ενόψει της έναρξης τις προετοιμασίας των νεοφώτιστων.
Η ανακοίνωση της Κύμης:
"Ο πρώτος Αμερικάνος μπασκετμπολίστας που υπέγραψε στον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, ο Musa Abdul-Aleem, έφτασε στην Ελλάδα και είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει την σκληρή δουλειά ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν στην Basket League. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης πάτησε επί ελληνικού εδάφους σήμερα το πρωί, με τον General Manager της ομάδας μας κ. Κώστα Κώτση να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο "Ε.Βενιζέλος".
Μαζί του ήταν και ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Βασίλης Κούρος, ο οποίος ανέλαβε να τον οδηγήσει στην Χαλκίδα. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Team Manager της Κύμης κ. Μάρκος Κολώκας που τον καλωσόρισε στην Εύβοια και τον βοήθησε να εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο. Πλέον περιμένουμε και τις αφίξεις των υπόλοιπων παικτών για να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας μας για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου