Τελευταία Νέα

6/8/16

Super Cup Γαλλίας (Trophée des Champions) 2016 : Παρί Σεν-Ζερμέν - Λιόν 4-1

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ξεκίνησε εντυπωσιακά στην σεζόν, καθώς κατέκτησε το γαλλικό Super Cup (Trophée des Champions) νικώντας με 4-1 τη Λιόν 
Για τρίτη σερί χρονιά η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει στόχο να πάρει όλους τους τίτλους στην Γαλλία και διατήρησε την δυνατότητα αυτή, καθώς νίκησε με 4-1 τη Λιόν και κατέκτησε το γαλλικό Super Cup (Trophée des Champions).
Στο επίσημο ντεμπούτο του Ουνάι Έμερι στον πάγκο οι Παριζιάνοι ήταν εντυπωσιακοί, καθώς στο 34' ο Χατέμ Μπεν Αρφά έκανε το 3-0, από ασίστ του Άνχελ ντι Μαρία.
Ο Χαβιέρ Παστόρε άνοιξε το σκορ στο 9' από ασίστ του Κουρζαουά, ο οποίος από ασίστ του Αργεντινού έκανε το 4-0 στο 54'. Το 2-0 είχε κάνει ο Λούκας Μόουρα στο 19', επίσης από ασίστ του Παστόρε, ενώ μείωσε ο Τολισό στο 87'.
Σκόρερς: 9' Παστόρε, 19' Λούκας Μόουρα, 34' Μπεν Αρφά, 54' Κουρζαουά / 87' Τολισό

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Οριέ, Νταβίντ Λουίζ (76' Μαξουέλ), Κιμπέμπ, Κουρζαουά (76' Μενιέ), Σταμπουλί, Τιάγκο Μότα, Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Ντι Μαρία (67' Βεράτι), Μπεν Αρφά.

ΛΙΟΝ: Άντονι Λόπες, Ραφαέλ (65' Ζαλέ), Γιανγκά Εμ-Μπιουά, Εν'Κουλού, Μορέλ, Γκοναλόν, Σέρτζι Νταρντέρ (77' Φερί), Τολισό, Φεκίρ, Κορνέ, Λακαζέτ (46' Βαλμπουενά).
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου