Τελευταία Νέα

4/11/16

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και υπολογίζεται από τον Μίκαελ Σκίμπε για τα παιχνίδια με Λευκορωσία και Βοσνία. Εκτός, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Μανωλάς. Οι 22 που επελέγησαν.
Kρίσιμο παιχνίδι δίνει η Εθνική μας ομάδα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Βοσνία στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Πριν από αυτό, την Τετάρτη 9/11, είναι το φιλικό με τη Λευκορωσία, στο Φάληρο.
Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με τις αναμετρήσεις με Κύπρο και Εσθονία, εκτός έμεινε ο στόπερ της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, που έχει χτυπήσει στη μύτη, ο Χολέμπας που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη "γαλανόλευκη", ενώ αντίθετα επιστρέφει ο μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η ενημέρωση: 
"Τους 22 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους δύο εντός έδρας αγώνες, τον φιλικό με τη Λευκορωσία (9/11/2016, 21:15) και τον επίσημο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη (13/11/2016, 21:45), ανακοίνωσε ο κ. Μίκαελ Σκίμπε.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.
Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 7/10/2016 και την ίδια ημέρα θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου